• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Büyükşehir Belediyesi’nden Ramamzan Eğlencesi

Denizli Belediyesi’nin Çivril için hazırladığı Ramazan etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Denizli Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri ilçelerde de devam ederken, Çivril’de düzenlenen şenliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çivril’de ki Şenliklere Denizli Büyükşehir belediye başkan yardımcısı Ali Değirmenci Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Ak Parti İlçe başkanı Ümit Çelik ile çok sayıda Çivrilli katıldı.
Çivril Cumhuriyet meydanında gerçekleşen şenliklerde şenliklerde ilk olarak Denizli Belediyesi Mehteran Takımı sahne aldı. Mehteran, birbirinden güzel marş ve kahramanlık türkülerini Çivrilliler için söyledi. Vatandaşlar bildikleri eserlere eşlik ederek geceye farklı bir renk kattı. Çivrillilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde, şenlik alanında hiç boş yer kalmadı. Yüzlerce insan şenlik alanını tıklım tıklım doldurdu. Denizli Belediyesi'nin hazırladığı şenlikler bir yandan devam ederken diğer yandan yine Denizli Belediyesi'nin çocuklar için hazırladığı çeşitli ikramlar Çivrilli çocuklara dağıtıldı. Bu arada Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ın çocuklara hediyesi olan tişörtler, boyama kitapları ve boyama kalemleri de çocuklara dağıtıldı. Mehteran Takımı yaklaşık 45 dakika kaldığı sahnede, marşlar ve türkülerle Çivrillilerin gönüllerini fethetti.
Mehterandan sonra ise tiyatro oyuncuları, çocukları eğlendirdi. Oyuncular, gerek kostümleriyle ve gerekse oyunlarıyla çocukların ilgisini çekmeyi başardı. Denizde balıklar arasında geçen olayların yer aldığı çocuk oyunu, büyük beğeni topladı.
Gecede bir konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı Ali Değirmenci
“Hepinizin Ramazan ayı kutlu ve mübarek olsun. Allah hepimizi sağ salim bayrama da kavuştursun. Ramazan boyunca herkes için dua edelim. Dua edelim ki hem Çivril imiz hem Denizlimiz hem de ülkemiz daha iyiye, daha güzele gitsin. İnşallah ülkemizde huzur ve mutluluk daim olsun. Ben bu akşam sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sıcak karşılamanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu mehter, her ilçede güzellikler sunuyor. Bu bizim değerimiz, kültürümüz; bu bizim kökümüzdür. İnşallah yarın bugünden daha iyi olacak. Ben tekrar Çivril’imizin bugünden bayramını kutluyorum. İnşallah Çivrilimizin, Denizli'nin büyükşehir olmasıyla birlikte, aldığı hizmet ve kalitesi daha da artacak. Sizleri Allah'a emanet ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun” dedi.
Gecede bir konuşma yapan Çivril Kaymakamı Orhan Burhan’da Çivril’de ilk defa Ramazan eğlencesi yapıldığına dikkat çekerek “Ramazan ay’ı, birlikte açılan iftarlarıyla, yardımlaşma ve paylaşmayla birlik ve kardeşliğin üst düzeyde yaşandığı bir ay’dır. Bu yıl ilk defa ilçemizde Ramazan eğlencesi yapılarak bu ay’a ayrı bir güzellik katıldı. Bu eğlenceyi düzenleyenlere ve katılarak destek verenlere teşekkür ederim” dedi.



505 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası