• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Kaymakamlık İhtiyaç Sahiplerini Unutmuyor

Çivril Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hatice Zeybek ile birlikte köy ve kasabaları ziyaret eden Kaymakam Orhan Burhan ekonomisi iyi olmayan yaşlılarla görüştü.
Gittiği köylerde vatandaşların dertlerini dinleyen Kaymakam Orhan Burhan, daha sonra köyde tek başına yaşam mücadelesi veren yaşlı ve hasta vatandaşları ziyaret etti. Yaşlılarla sohbet eden Kaymakam Orhan Burhan, kendisinden yardım isteyen ve talebi olan yaşlılara her türlü maddi manevi desteğin sağlanması için talimat verdi.
Haftanın belirli günlerinde köy ziyaretlerinde bulunduklarını belirten Çivril SYDV Müdürü Hatice Zeybek, köylülerin ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılamak için bu tür gezilere büyük önem verdiklerini söyleyerek “Bizler devletin yardım eden eli, gelemeyene giden ayağı, duyan kulağı, gören gözüyüz” dedi.
Köy gezileri ve yaşlıların ihtiyaçları ile ilgili olarak Çivril kaymakamı Orhan Burhan da yaptığı açıklamada “Ramazan Ayının başlangıcından bu güne kadar yaşlı aileleri hemen hemen gün ziyaret ediyoruz. İhtiyaç sahibi yaşlıların sıkıntılarının giderilmesi için talimat vererek yapılacak işleri kendim bizzat takip ediyorum” dedi. Kaymakam Orhan Burhan, sadece ramazan ayında değil, her zaman birlik ve beraberlik, hoşgörü içinde birbirimizle yardımlaşarak yaşamanın çok önemli olduğunu, devlet olarak her zaman yaşlılarımızın yanında olduğunu ve olacağını dile getirerek ziyaretlerin sadece Ramazan Ayı ile sınırlı kalmayacağını ve 12 ay boyunca devam ettiğini ifade etti.
Daha sonra köylerde bulunan okulları ve köy yollarını denetleyen Kaymakam Orhan Burhan okullarda bulunan bazı eksiklerin giderilmesi için talimat verdi.



559 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası