• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Belediye Personeli İftarda Buluştu

ÇİVRİL BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM HAKKI ASLAN VE BELEDİYE PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ. AİLELERİYLE İFTARA KATILAN BELEDİYE PERSONELİ BİR ARADA SOHBET ETME FIRSATI YAKALADI.
2 Ağustos Cuma akşamı Ahmetcik Mesireliğinde düzenlenen yemeğe belediye personeli ve aileleriyle yaklaşık 400 kişi katıldı. Yoğun iş ortamından zaman bulup bir araya gelemeyen personel ailelerle buluşup sohbet etme fırsatı da buldu. Yemekte bir konuşma yapan Başkan İbrahim Hakkı ASLAN, Çivril’de işlerin aksamadan yürütülmesi için yoğun çaba gösteren personele teşekkür ederken, “bizler motor gibi çalışıyoruz ve hepimiz ayrı bir dişliyiz, hepimizin farklı farklı fonksiyonları var ve bunu başarıyla yapıyoruz” derken tüm çalışanlarına teşekkür etti.
İftar yemeğine belediye meclis üyeleri de aileleriyle birlikte katıldı. İşçi, memur, meclis üyesi ve encümen üyesi tüm personel Ramazan Ayının son haftasında verilen iftar yemeğinde farklı bir ortamda buluştu. Aslan “Çivril’in layık olduğu yerlere ulaşması için el birlik çalışan ve halkımıza en iyi hizmeti vermek için uğraşan tüm personelimizin Ramazan Bayramını da kutluyoruz” dedi.



583 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası