• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

SİYASETİN DUAYENİ ADAY ADAYI

Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı ASLAN 29 Temmuz 2013 Pazartesi günü yeniden belediye başkanı adayı olmak için Cumhuriyet Halk Partisi’ne aday adayı olarak müraacat etti.
Melike Basmacı’nın da bulunduğu kalabalık bir partili grubu ile parti binasına gelen İbrahim Hakkı ASLAN’ı parti yöneticileri kapıda karşıladı. Başkan ASLAN’ın partiye geleceğinden haberi olmadığını belirten İlçe Başkanı Mehmet Ali ŞAHAN yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ülkenin geleceği, bekası için seçimi kazanmak zorunda olduklarını belirten ŞAHAN “Hakkı Bey’in bugün gelmesi benim için süpriz oldu. Bu durum benim için bir o kadar da sevindirici oldu, inşalllah bu sevincimiz belediye başkanlığını kazanarak bir kez daha pekişir. Hakkı Aslan’a bugüne kadar partimize ve Çivril’imize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, kendisine önümüzdeki süreçte başarılar dilerim” dedi.
Mehmet Ali ŞAHAN konuşmasından sonra sözü Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı ASLAN’a verdi. Buraya ilçe başkanlığına aday adaylığı başvurusu için geldiğini belirten başkan ASLAN Çivril de 40 yıldır siyaset yaptığını, 3 dönem il genel meclisi üyeliği, içinde bulunduğumuz dönemle beraber 3 dönem belediye başkanlığı yaptığını ve SHP ve CHP dönemlerinde olmak üzere de12 yıl ilçe başkanı olarak görev yaptığını söyledi. Ömrünün büyük bir kısmını CHP’ye ve Çivril’e hizmet etmek ile geçtiğini sözlerine ekledi.
Yaptığı hizmetlere da kısaca deyinen başkan ASLAN “Çivril Belediye hizmet binası, sebze pazarı, içme suyu, beton parke taş imalathanesi ve ilk defa beton- kilit parke yol yapımı, 800 hektar ilave imar planı ,3 nolu ve 4 nolu Belediye çarşıları, 200.000 ağaçla Alatepe ve çevresinin ağaçlandırılması, Cumhuriyet Parkı, 23 Nisan Parkı, Kum eleme tesisi, Telefon ve elektrik hatlarının yer altına alınması, Çim saha , halı saha, Elma festivali, Yaz spor okulları, Çivril tarihi ile ilgili sempozyum çalışmaları ve çevre yolu yapımı gibi daha önceden Çivril’e verdiğimiz hizmetlere son dört yıl içerisinde de Çivril’e 117 km kanalizasyon boru döşenmesi ve bu çalışma sonucu bozulan yolların şu ana kadar toplam 700.000 m² olarak yapılması, asfalt şantiyesi kurulması, Çivril’de ilk defa renkli taşlarla yol yapımı, 495 dekarlık Bayrak tepe dinlenme ve park alanının yapılması, Kent Konseyi ve Kültür Merkezinin kurulması gibi Çivril’in daha yaşanır ve çağdaş bir şehir olması yönünde ki çalışmalarımızı başarıyla devam ettirdik” dedi.
Büyük şehir yasasının çıkmasıyla 55 köy ve 9 kasabanın Çivril’in mahallesi haline gelmeleri sebebiyle önümüzdeki dönemde çok daha geniş kapsamlı bir alanda belediye çalışmalarının yapılacak olduğunu hatırlatan Başkan ASLAN “bu güne kadar ki deneyim ve bilgi birikimimizle çağdaş şehirciliğin Çivril’de kalan eksiklerinin tamamlanması ve bu hizmetlerin yeni mahalle olan tüm köy ve kasabalarımızda da en iyi şekilde yapacağımıza güvenerek yeniden Belediye Başkanlığı görevine devam etmek istiyorum. Herkes gördü ki belediyecilik bizim işimizdir.” Dedi.
Bu günden itibaren ve gelecekte Cumhuriyet Halk Partisinde, Çivril’de, Türkiye’de sevgi refah ve barış istediklerini belirten Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı ASLAN; “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü , Türk Milletimizin birliğinin devamı, Yüce önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve bizlere emanet ettiği Laik, demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin ebediyen bekası, ay yıldızlı bayrağımızın ebediyen en yüksek de dalgalanması ilkelerimizdir, en üst düzeyde idealimizdir, ülkümüzdür, sarsılmaz inanç ve hedefimizdir. Bu hedefler de sonsuza dek başarılı olacağımıza inancımız tamdır.
Yapılacak seçimlerde aday olacak herkese başarılar dilerim. Dürüst, temiz ve demokratik bir siyasi yarış temenni ediyorum. Bu vesile ile siyasi inançları ve partileri ne olursa olsun Cumhuriyet Halk Partili, Demokrat Partili, Milliyetçi Hareket Partili, Adalet ve Kalkınma Partili, Demokratik Sol Partili, İsçi Partili, Saadet Partili, tüm hemşehrilerimi daha iyi hizmet ve daha sevinçli günlerde birlikte olmaya, Türk Milletinin geleceği için asgari müştereklerde beraber olmaya davet ediyorum ve tüm hemşehrilerime sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Başkan ASLAN’ın konuşmasının ardından gazetecilerin “başka adaylık müracatı var mı?” sorusu üzerine Mehmet Ali ŞAHAN isim vermeden “bir aradaşımız hazırlanıyor müraacat edecek ancak ilk müracaat Başkan Aslan’dan geldi henüz başka resmi müaacat yok” dedi.
Mehmet Ali ŞAHAN Tüm partililerin katılımı ile temayül yoklaması yaparak adayı belirlemek istedikleri bilgisini CHP İl Başkanlığına ilettiklerini belirtti.



920 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası