• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Savaş Varlıklar’ın Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Çivril’li hayırsever Savaş Varlıklar Ramazan Ay’ı boyunca hergün lokma dağıtıyor.
Savaş Varlıklar Çivril’de düzenlediği iftar yemeğinden sonra hergün bir kasabada lokma dağıtarak Ramazan Ayı etkinliklerine devam ediyor.
Geçen hafta içersinde Gümüşsu, Gürpınar ve Irgıllı Kasabalarında yapılan lokma dağıtımına çok sayıda vatandaş katılırken vatandaşlar Çivril’de ilk defa yapılan bu etkinlik ile Ramazan Ayı’nı daha bir coşku içinde yaşadıklarını ifade ettiler. Lokma dağıtımı ile ilgili olarak bilgi veren Savaş Varlıklar’da Ramazan Ayının birleştirici ve dayanışmayı arttıran bir ay olduğuna dikkat çekerek “Ramazan ayı bizi birbirimize yaklaştıran bir aydır. Bu ayda herkes bir araya gelir. İftarlar ile sahurlar ile aynı sofradan yemek yenir. Bizde kasaba ve köylerimizde teravih namazlarından sonra lokma dağıtarak gelişen bu kardeşlik ve dayanışmaya destek olmaya çalışıyoruz. Gümüşsu, Gürpınar ve Irgıllı Kasabalarında lokmamızı dağıttık. Bundansonraki hedefimiz Emirhisar, Kıralan, Çıtak, Özdemirci, Işıklı ve Kızılcasöğüt Kasabalarında lokma dağıtmak” dedi.
Varlıklar Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla bir araya gelmek adına etkinliklerin devam edeceğini ve bayramda da çocukları sevindirmek adına bir organizasyon yapmayı hedeflediklerini belirtti.



1357 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası