• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİNDEN SÜPER BAŞARI

Mezun olan 85 öğrencinin 81’i Üniversiteyi kazandı. Başarı %95.29
Anadolu Öğretmen Lisemiz Üniversite sınavlarında müthiş bir başarı gösterdi ve gurur kaynağımız oldu.
Anadolu Öğretmen Lisesi son sınıf öğrencileri 2013 yılı Üniversite yerleştirme sınavlarında mükemmel bir başarının altına imza attılar.
Mezun olan 85 öğrencinin tamamı sınavda %100 başarı gösterdiler. Bu öğrencilerden 81 tanesi Üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleşerek % 95.29 yerleşme başarısı gösterdi. Diğer dört öğrenci yüksek puanlar almasına rağmen tercih yapmayarak hayallerini bir yıl sonrasına ertelediler.
Okul Müdürü Bekir ERDOĞMUŞ’tan aldığımız bilgilere göre; FAKÜLTELER: Tıp Fakültesi1,Fizik Tedavi Rehabilitasyon 5,Hukuk Fakültesi 5,Beslenme ve Diyetik 3,Psikolojik Danışma ve rehberlik 14, Eczacılık1, Veterinerlik 1, Bilgisayar Müh.1, Elektrik-Elektronik müh.1, İnşaat müh.1, Hemşirelik 5, Matematik 1, Deniz işletmeciliği 1, Psikoloji 2, Sosyal Hizmetler 2, İşletme 1, Maliye 1, İngiliz Dili ve Edebiyatı 1,Tercümanlık 1.
EKPUANLI ÖĞRETMENLİKLER: İngilizce öğretmenliği 11, İlköğretim Matematik öğretmenliği 5, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 2, Okul öncesi 10, Zihinsel engelliler 3, İşitme engelliler 1, Türkçe öğretmenliği 1. bölümlerine yerleştirildi.
Bekir ERDOĞMUŞ “Bu başarı tesadüf değil. Yıllarca planlı programlı ve özverili çalışmanın bir ürünü. Emeği geçen herkese, yöneticilerimize, öğretmen arkadaşlara, velilere, öğrencilere ve okul aile birliği üyelerine çok teşekkür ediyorum. Üstelik öğrencilerimizin büyük bölümü ilk tercihlerine yerleşmiştir.
Ayrıca bir ayrıntıya dikkat çekmek istiyorum. Yerleşen öğrencilerimizin 33 tanesi ek puan alarak öğretmenlikle ilgili bölümleri tercih etmiştir. 48 öğrencimiz herhangi bir ek puan almadan Üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleşmişlerdir. Bu da son yıllarda özellikle bir grup tarafından (üzülerek belirtiyorum ki; Milli eğitim camiası içinden) öğretmen lisesi aslında başarılı değil, ek puan almasalar hiç bir şey olmaz vb kasıtlı dedikodu ve olumsuz propaganda yapan kişilere önemli bir cevap olmuştur sanırım. Okulumuz zaten yıllardır üniversite yerleştirme başarısında öğretmen liseleri arasında ilk 10’da idi. Denizli’de ise en başarılı okul, bizim okulumuz oluyordu. Çıta bu yıl biraz daha yükselmiş oldu. Emeği geçen herkese bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum’’. dedi.
Bizde 30 Ağustos Gazetesi olarak okul çalışanlarını ve öğrencileri arıca tebrik ediyoruz.



842 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası