• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Çivril ilçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Osman Başer, görevine başladı.

Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in, Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne atanmasından sonra, Çivril Emniyet Müdürlüğüne atanan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Osman Başer yeni görevine başladı.
Başer bir buçuk yıldır ilçe emniyet müdürü yardımcısı olarak görev yaptığı Çivril’de yeni bir göreve başlamaktan onur ve gurur duyduğunu belirtti.
Yeni görevi dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya gelen Emniyet Müdürü Osman Başer Yozgat doğumlu, evli ve 2 çocuk babası olduğunu söyleyerek, şöyle konuştu: Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yaptım. Bir buçuk yıldır Çivril İlçe Emniyet Müdür yardımcısı olarak vazifeliydim yapılan son atamalar ile Çivril İlçe Emniyet Müdürü olarak atandım Çivril insanlarıyla beraber güzel bir yer. Biz buraya hizmet için geldiğimizin bilincindeyiz ve bu hizmeti hukuk kuralları çerçevesinde elimizden geldiğince gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın hepsinin herhangi bir ayrım gözetmeksizin hizmetindeyiz. Vatandaşında aktif katılımını ve desteğini bekliyoruz. Daha güzel çalışmalara birlikte imza atacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.



4268 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası