• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Ergenekon Davası karar günü 5 Ağustos Tüm Çivril’i Bekliyoruz

“Silivri'ye Özgürlük” sloganı etrafında İşçi Partisi Çivril İlçe örgütü ve Türkiye Gençlik Birliği ortak bir bildiri yayınlandı.
İşçi Partisi Çivril İlçe örgütünden yapılan açıklamada 5 Ağustos’ta Silivride yapılacak Ergenekon duruşmasına tüm Çivrillileri bekliyoruz denildi. Açıklamada “Ergenekon davasında, kanunsuzluklarla sürdürülen sözde yargılama bitirildi. 5 Ağustos’ta karar açıklanacak. Savunmalar tamamlanmadan, kanıtlar incelenmeden telaş ve korkuyla karara koşuyorlar. Anayasa’ya aykırılığı, Anayasa Mahkemesi kararıyla sabit olan yasa maddesine dayanarak tutsaklıklar sürdürülüyor. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararına karşın tahliye kararı verilmiyor. 5 Ağustos’ta yüz binlerle Silivri’de olacağız. Türk milleti hükmünü vermiştir. Millet hükmünü 5 Ağustos’ta açıklayacak. Silivri ovası, özgürlük ovası olacak. Ağustos ayı başından itibaren Silivri ovasında özgürlük nidaları yükselecek” denildi.
Yapılan açıklamada Çivril’den Silivri’ye bir otobüs kalkacağı ve şuan da 50 kişinin müracaat ettiği bildirilirken fazla talep olması halinde de ikinci bir aracın hazırlanabileceği ifade edildi.



527 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası