• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

CHP Çivril İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahan “Seçim Kazanacak Güçlü Bir Adayımız Olacak”

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yerel seçimler için adaylık başvuruları 31 Temmuz’da sona erecek. Seçimlerde aday olacak parti örgütü yöneticilerine istifa etmeleri için tanınan süre ise 15 Temmuz 2013 günü tamamlandı.
CHP Çivril İlçe Başkanlığından yapılan açıklamaya göre ilçe yönetiminden herhangi bir istifanın söz konusu olmadığı söylendi.
İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahan Pazartesi günü mesai bitimine kadar parti binasında beklediklerini ancak herhangi bir istifanın ellerine ulaşmadığını, il yönetimi ile de görüşüldüğünü ve oraya da Çivril’den herhangi bir partilinin istifasının iletilmediğini öğrendiklerini belirtti.
Şahan “yeni bir yönetimiz. Yönetimdeki hiç bir arkadaşım istifa etmedi. Önce partili arkadaşlarımıza nasıl çalıştığımızı göstermek istedik. Yönetim olarak seçimi kazanabilecek güçlü bir aday bulmayı hedefliyoruz” şeklinde açıklamda bulundu.
Yaşanan bu gelişmelerden sonra CHP Çivril İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahan “belediye başkan aday adayı olacak” teorileri de geçerliliğini yitirmiş oldu.
Çivril CHP’de istifa olmazken diğer belde örgütlerinde çok sayıda istifa gerçekleşti
Parti örgütlerinin yönetim kurullarından çok sayıda kişinin yerel seçimlerde aday olmak için istifa ettiği bildirildi. Bu isimler arasında Babadağ İlçe Başkanı İsmail Danacı, Sarayköy İlçe Başkanı Rıfat Kapancıoğlu ve Baklan İlçe Başkanı Ali Başparmakkaya bulunuyor.
İsmail Danacı’nın Babadağ, Kapancıoğlu’nun ise Sarayköy Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağı öğrenildi. Baklan İlçe Başkanı Ali Başparmakkaya’nın ise ilçe meclis üyesi aday adayı olmak için istifa ettiği belirtildi.
Bu arada il ve merkez ilçe yönetimlerinden de çok sayıda ismin, meclis üyelikleri için istifa ettiği bildirildi. CHP İl Başkanlığı’nın birkaç gün içinde istifalara ilişkin açıklama yapması bekleniyor..



2100 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası