• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

ECEL ÇİVRİL’Lİ FUNDAYI YÜRÜYÜŞTE YAKALADI

Ankara’da kaldırımda yürürken otomobilin altında kalarak hayatını kaybeden astsubay ile öğretmen eşi, Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.
FREN YERİNE GAZA BASTI
Hava Astsubayı Şaban Tola (36) ve öğretmen olan hamile eşi Çivril’li Funda (Ateş) Tola (32), önceki hafta Kızılay Oran Sitesi’nde yürüyüşe çıktı. Bu sırada bir otomobil, sürücüsünün kırmızı ışıkta durmak isterken fren yerine gaza basması sonucu kaldırımda yürüyen çifte çarptı. Hastaneye kaldırılan çift kurtarılamadı.
ASKERİ TÖREN DÜZENLENDİ
Genç çift için bugün Ankara Hava Kuvvetleri Komutanlığında askeri tören düzenlendi. Tören sonrası cenazeler Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesine getirildi. Selimiye Mahallesi’ndeki baba ocağında gözyaşları sel olurken, baba İbrahim Tola ve anne Hilmiye Tola ile Şaban Tola’nın diğer 5 kardeşi ve yakınları için 112 Acil Servis ekipleri evin önünde bekledi. Fenalaşan bazı aile fertleri Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çift, Yeni Cami’de cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazını müteakip belde kabristanında toprağa verildi. Cenazeye askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Biz de Çivril 30 Ağustos Gazetesi olarak hayatını kaybeden Funda - Şaban Tola çiftine Allah’tan rahmet dost ve akrabalarına sabır dileriz.



2281 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası