• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

“Birilerinin değil Çivril Halkının Adayıyım”

2014 yerel seçimleri öncesi hareketlenen siyaset arenası, 2009 seçimlerinde AK Pati Çivril belediye başkan aday adayı Maden Mühendisi Osman Cengiz’in yaptığı açıklamalar ile daha da hareketlendi.
2009 yerel seçimlerinde AK Parti’den Çivril Belediye Başkan aday adayı olan ancak adaylık şansı bulamayan Osman Cengiz 30 Mart 2014’de yapılacak yerel seçimlerde AK Parti adına yarışacak ismin seçim kaybeden bir yönetim tarafından seçilemeyeceğini iddia etti.
Başbakan ikinci olursam Siyaseti Bırakırım diyor
Seçimlerde ikinci olursam siyaseti bırakırım diyen bir başbakanın partisinde seçim kaybeden isimlerin hala karar verici olmalarını anlamakta zorluk çektiğini belirten Osman Cengiz “başbakan ikinci olması halinde siyaseti bırakacağını belirtiyor. Çivril’de ise bırakın ikinci olanları hezimete uğrayanlara hala karar verici pozisyonundalar. Bunda bir tezat var. Bunlar kendi parti başkanlarını, başbakanlarını bile dinlemiyorlar” dedi. AK Parti’nin 2009 seçimlerinde Çivril’de hezimet uğramasını verilen yanlış kararlar ve tercih edilen isimler olduğuna dikkat çeken Cengiz “seçime girdiğimiz arkadaşla bu işin başarılamayacağını Milletvekilleri dâhil partinin tüm kurumlarına ilettim. Ama maalesef İlçe teşkilatının ısrarları ile hata da ısrar edildi ve hezimet kaçınılmaz oldu. Aradan beş yıl geçmesine rağmen AK Parti’de hala aynı isimler karar verme noktasında etkin. 2009 da kaybeden isimlerin bu seçimde aday belirleme hakkı yoktur. Sürekli kaybeden isimlerle çıkılan yeni bir yarışta kaybeden yine AK Parti olacaktır” dedi. Ak parti de aday belirleyen isimlerin bu güne kadar herhangi somut bir başarılarının olmadığına dikkat çeken Cengiz “2009 da ki aynı isimler bugünde partide. Bu isimler ne başarı elde ettiler de başkan adayı belirleme hakkını kendilerinde buluyorlar. Başarınız ne? ne kazandınız da bu hakkı kendinizde buluyorsunuz?” Dedi.
Seçime girecek adayın bütün enerjisini Çivril için kullanacak bir isim olması gerektiğini ifade eden Osman Cengiz “belediye başkanı su parası toplayan, çöp kamyonunu takip eden biri değil istihdam oluşturan ufuk açan bir başkan olmalı. Belediye başkanlığı emekli olunca oturulup dostlarla kahve içilen bir yer değil iş üretilen gelecek yaratılan bir makam olmalıdır. Bu yüzden aday olacak isimlerin enerjik, çalışkan ufku geniş insanlar olması gerekiyor” dedi.
2009 da Hakkı Aslan’ın başkan olmasında en büyük pay AK Parti’nindir.
2009 seçimlerinde CHP’li Hakkı Aslan’ın başkanlığı kazanmasında AK Partinin çok büyük payı olduğuna dikkat çeken Osman Cengiz “ Çivril belediye başkanlığını CHP’ye teslim eden AK Partiyi tebrik ediyorum. Bugün Çivril belediye başkanı CHP’li Hakkı Aslan ise bunun en büyük müsebbibi AK Parti’dir. Çivril bugün bu kadar kötü hizmet alıyorsa bu yüzdendir” dedi.
Çivril’e belediye tarafından verilen hizmetin kalitesini sadece cenaze aracına bakarak bile anlamanın mümkün olduğunu belirten Cengiz “ hiç yoldu parktı renkli taş’dı demeye gerek yok. Çivril belediyesinin Cenaze aracına bakın ve belediyenin vatandaşa reva gördüğü hizmetin kalitesini anlayın” dedi.
Kendisinin başkan olması durumunda makam aracı yerine belediye hizmet aracı alacağınıda belirten Osman Cengiz “başkan olsam iyi bir makam arabası alıp onu kullanacağıma iyi bir hizmet aracı alır, iyi bir cenaze aracı alır Halkımın hizmetine sunarım” dedi. Adaylığı konusunda tek dayanağının Çivril olduğunu da belirten Osman Cengiz “Çivril sevdalısı Çivril’e aşık birisi olarak Çivril’e hizmet etmek istiyorum. Eğer 2014 seçimlerinde aday olmayı düşünürsem Ahmet’n, Mehmet’in adayı olarak değil Çivril’in adayı, Çivril’in desteği ile seçime girerim” dedi.
Zeybekçi Bakan Ben Çivril Belediye Başkanı
Siyasette en büyük hayalinin Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi’nin bakan olması kendisinin de Çivril Belediye başkanı olmak olduğunu belirten Cengiz “ siyasetçinin hayalleri değil idealleri olur benim en büyük idealim siyaseten çok başarılı bulduğum Nihat Zeybekçi’nin bakan olması benimde Çivril Belediye Başkanı olmaktır” dedi.



1231 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası