• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

“Tüm partililerin katılımı ile ön seçim yapılmalı”

Geçtiğimiz hafta sonu Tunay Yazıcı’nın kızının düğünü için Çivril’e gelen CHP Denizli İl Örgütü, düğün öncesi Çivril’deki CHP’lilerle parti binasında toplantı yaptı. Yapılan toplantıya Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, CHP Çivril İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahan, CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, CHP Denizli İl ve Çivril İlçe teşkilatları ile çok sayıda partili katıldı.
Çivril Belediye Başkan Adayının nasıl belirleneceğinin tartışıldığı toplantıda, Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan tüm partililerin katılımı ile eğilim yoklaması yapılarak belediye başkan adayının belirlenmesi gerektiğini savunurken, başka bir şekilde adayın belirlenmesi teklifi gelmedi.
Başkan Aslan “Çivril’de edindiğimiz tecrübelere dayanarak tüm üyelerin katılımı ile eğilim yoklaması yapılarak aday belirlenmeli. MYK’nın belirlediği adaylarda küskünlükler meydana geliyor. Buna meydan vermemek için Hodrimeydan deyip sandığı ortaya koymalıyız arkadaşlar. Kimi başkan görmek istiyorsanız, kimi meclis üyesi görmek istiyoruz herkes yazıp, sandığa atsın. Ancak Genel Merkezin henüz seçimle mi? Yoksa atamayla mı? Adayı belirleyeceği belli değil. Seçimle yada atamayla kim gelirse gelsin tüm partililer gelen kişinin yanında olsun. Ancak bunu sağlamak çok güç, tabi temenniler bu yönde olmalı” dedi.
Daha sonra İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu “hangi aday adayı arkadaşım, diğer aday adayı arkadaşımla ilgili aleyhte konuşmaya başlarsa, yada aleyhte propaganda yaparsa onun aday olmaması için elimden geleni yaparım.
İçinden geçtiğimiz bu hassas dönemde hiç bir arkadaşımızı kaybetmeye tahammülümüz yok. Geçen gün sordular; aday belirleme yöntemi belli olsun ondan sonra aday olup olmamaya karar vereceğim. Böyle şart olmaz. Genel merkez ne derse biz onu yaparız. Partiyi seven herkes parti için mücadele etmeli, ancak ben çoğulculuktan yanayım. Çoğulcu demokrasiden yanayım en fazla insanın katılımı ile verilecek karardan yanayım. Kendini ifade et insanlar seni seçsin, ancak kendini ifade ederken diğerini eleştirme, çık meydana yapacaklarından bahset herkes baksın kim daha iyi karar versin” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından toplatı sohbet şeklinde devam etti. Birlik ve beraberlik mesajları verildi.



951 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası