• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

Kaymakamlık Ramazanda da Garibanın Yanında

                Çivril Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 412 ihtiyaç sahibi aileye Ramazan ayında nakdi yardımda bulunacak.

                Çivril İlçe Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçe ve köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayı nedeniyle nakit yardımı yapılmaya başlandı.

                Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, “Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vakfımızda kayıtlı bulunan yardıma muhtaç ailelere Ramazan yardımında bulunacağız. 412 aileye 150 TL olmak üzere toplam 61 bin 800 TL nakdi yardımların yapılmasına başladık. Ramazan ayı boyunca yardımlarımız devam edecek” dedi.

                Konuyla ilgili olarak vakıf müdürü Hatice Zeybek’de yaptığı açıklamada, “İlçemiz ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için oluşturulan ‘Ramazan Yardımı’ Kaymakam Orhan Burhan başkanlığı nezaretinde toplanan Mütevelli Heyetinin de onayladığı nakit yardımları banka aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmaya başlanmıştır. Ramazan ayının başlamasıyla 412 ihtiyaç sahibi aileye, ailede yaşayan kişi sayıları da dikkate alınmak suretiyle 61 bin 800 TL dağıtılmıştır. Amacımız bizde kaydı bulunan vatandaşlarımızın hepsine ulaşarak Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşımıza devlet olarak bir nebzede olsa katkıda bulunmaktır” dedi.



744 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası