• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

“Başbakan’ın birikimlerinin aynası olacağız, hizmette sınır olmaz”

Ak Parti ilçe başkanı Ümit Çelik Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan’ın basın toplantısında söyledikleri için bir açıklama yaptı. Açıklamasında Ak Parti İlçe Başkanı olarak Çivril Belediyesi’nin icraatlarını bugüne kadar eleştirme ihtiyacı duymadığını belirten Çelik “Eleştirmedim çünkü yapılanları Çivril Halkı kendisi görüyor. Kendileri yönlendirilmeden kararları versin istedim” dedi.
Ümit Çelik Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan’ın tecrübesi ve çalışkanlığı ile saygı duyduğu bir siyasetçi olduğunu belirterek, “elindeki olanaklarla birşeyler yapmaya çalışıyor, yapıyor da. Fakat benim anlatmak istediğim günlük 8 saat çalışan birisi ile 12 saat çalışan birisine aynı maaş ödenmez. Biz, daha çok çalışarak, daha güzel projelerle ve en önemlisi hükümet ile iyi ikili ilişkilerle daha çabuk sonuca gitmek istiyoruz. Kaldı ki, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da belediye başkanlığından geldiği için bu konudaki birikimlerinin aynası olacağız” dedi.
Çivril’e ne kadar iş yapıldığını kıyaslamak için diğer ilçeleri görmek gerektiğini belirten Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Çelik “gelin hep beraber bir Acıpayam’a, bir Tavas’a, bir Honaz’a gidelim, ben gittim ve gördüm. Orada dağlar kadar fark var. Oralara gittiğimde bir il havası veriyor. Ama Çivril’e girdiğimde küçük, gelişmemiş bir belediyeye girmiş gibi oluyorsunuz.
Ak Parti nasıl Denizli Belediyesi’ni kazandığında o büyük değişimi yapmışsa, biz de inşallah Çivril’e büyük değişimi yaşatacağız. Biz hiç bir zaman makam, mevkii peşinde değiliz. Biz Çivril’in hizmetkarı olacağız” şeklinde konuştu.



699 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası