• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Denizli Belediyesi’nin organize ettiği Uluslararası Halk Danslarına Çivril Halkı İlgi Göstermedi

Denizli Belediyesi'nin bu yıl 13.'sünü. düzenlediği Uluslararası Halk Dansları Festivali'nin galasında bu yıl ilk defa büyükşehir ile birlikte Honaz, Buldan, Acıpayam, Tavas, ve Çivril'de de gösteriler gerçekleştirildi.
15 ülkeden 500 dansçının gösterilerini sergilediği Denizli’de ilçemiz, Hindistan, Özbekistan ve Slovakya dansçılarını geçtiğimiz Cuma günü konuk etti. Organizasyon vatandaşlar tarafından fazla ilgi görmezken, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkan Vekili Erol Avcı, Denizli Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci etkinliğe katıldı.
Etkinlikte Denizli Belediyesi’nin herhangi bir hazırlık yapmadığı gözlemlendi. Bir müddet dansları ayakta izleyen vatandaşlar ve devlet erkanı Erol Avcı’nın talimatı ile getirilen sandalyeler sayesinde programın geri kalan kısmında oturma şansı yakaladılar.
Konu ile Salı günü açıklama yapan Çivril Belediye Başkanı “bize Denizli Belediyesi tarafından bu etkinliği müşterek yapalım diye bir teklif gelmedi. Etkinliğin artıları ve eksileri oragnizasyonu düzenleyen Denizli Belediyesi’ne mal edilmeli” şeklinde konuştu.



600 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası