• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇİVRİL BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARINDAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

                ÇİVRİL BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI AÇILDI. 2013 SEZONU YAZ OKULUNA BU YIL 9 BRANŞTA TOPLAM 305 ÖĞRENCİNİN KATILIMI OLDU. BU RAKAM ÇİVRİL  SPOR OKULLARI TARİHİNDE REKOR BİR SAYI.

                Çivril Belediyesinin 1995’te başlattığı Yaz Spor Okulları bu yıl 18. Kez açıldı. Başkan İbrahim Hakkı Aslan döneminde başlatılan ve günümüze kadar aralıksız devam eden spor okulları rekor yılı bu sezon gerçekleşti. İlk kez 9 çeşit branşta ve 300’ü geçen öğrenci ile Şehit Soner Kutlu Halı saha tesislerinde gerçekleşen açılışlara Çivrilli aile ve öğrenciler katıldı.

                Başkan İbrahim Hakkı ASLAN açılış konuşmasında; “Gençliğin spor ve sanat eğitimleriyle yetişmesi ve geleceklerine sahip çıkan bireyler olmalarının sağlanmasında açtığımız bu sanat ve spor okullarının çok önemli bir yeri vardır. Her yıl sayısı sürekli artan bu okullarımıza talebin yüksek olması ve katılan tüm ailelere çok teşekkür ederim” dedi.

                Çivril Belediyesi  bu yıl Gitar, Bağlama, Halk Oyunları, Yüzme, Futbol, Basketbol, Voleybol, Kort Tenisi ve Masa Tenisi branşlarında hizmet veriyor. Temmuz ve Ağustos ayında  verilen bu eğitimlere şu anda 300 kayıt olmuş durumda. Özellikle yaz aylarında Yüzme branşına önemli kayıt yapılırken futbol ve gitar branşlarında da önemli bir yoğunluk yaşanıyor. Bu 300 öğrenci toplam 450’ye yakın branşta eğitim almaktadır.



1208 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası