• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇİVRİLSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

                YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR U-19 A GRUBUNU ŞAMPİYON OLARAK BİTİRDİKTEN SONRA KUPASINA KAVUŞTU. ÇİVRİLDE AMATÖR LİGLERE GİREN TÜM TAKIMLARIN KATILDIĞI YEMEK VE ŞAMPİYONLUK GECESİNDE ÇİVRİL  SPOR ÇEVRESİ TEK YÜREK OLDU.

                Futbolda sezon sonu yemeğinde bir araya gelen Çivril Amatör spor kulüpleri coşkulu bir akşam geçirdi. İlçemizde liglere giren tüm takımlarımızın başkan ve yönetimleri yanı sıra ilçe merkezimizde yer alan Çivrilspor, İğdir Kayagücü ve Şahinspor kulüplerine yönelik verilen yemeğe ilgi büyüktü. Şelale restoranda yapılan etkinlikte Yeşil Çivril Belediyespor gençleri kupalarına kavuşurken ayrıca sezonu kupayla kapayan ve 1. Amatör kümeye yükselen Gürpınar Belediyespor ve İğdir Kayagücü ekipleri de kupalarıyla yemekte yer aldılar.

                U-19 GENÇLERİMİZDEN BÜYÜK COŞKU

                A GRUBUNU NAMAĞLUP BİTİREN GENÇ TAKIMIMIZ KUPASINI ASKF BAŞKANI FEYYAZ CEŞEN, GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRÜ AHMET İBANOĞLU VE ÇİVRİL BELEDİYE BAŞKANIMIZ İBRAHİM HAKKI ASLAN’IN ELLERİNDEN ALDI.

                Ayrıca dayanışma yemeğine Denizli’den Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Bülent Fil ve yönetimi, Kıralan Belediye Başkanı Bayram Gümüş, Çivril Belediyesi meclis üyeleri, ASKF başkan yardımcısı Vehbi Demir, Futbol İl Temsilcisi Yaşar Kaçar, Çivril ilçesinin üç spor kulübü sporcu ve aileleri katılım gösterdi.

                Amatör futbola desteklerimizi sürdüreceğiz diyen Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan ayrıca yıllarca Çivril amatör futbolunda hizmet yapmış, bir çok sporcunun yetişmesine emeği geçmiş olan Ruhi Oruç hocamızı da bir plaket vererek onurlandırdı. Söz alan Ruhi hoca, hayatı boyunca hep amatör olarak çalıştığını ve amatörlüğün ruhunun daha çok mücadele etmek olduğunu ve gençlere de çok çalışmalarını söyledi.

                Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da Çivril’in sportif potansiyelinin çok yüksek olduğunu ve yeni sporcuların yetişmesi için desteklerini sürdüreceklerini belirtirtti. ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen de şampiyonluğa ulaşan gençlere tebrik ederek kupalarını Çivrilspor’a takdim etti.



756 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası