• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇİVRİL BELEDİYESİ TİYATRO TOPLULUĞUNDAN YENİ OYUN

                ÇİVRİL BELEDİYESİ AMATÖR TİYATRO TOPLULUĞU 2. YILINDA YENİ BİR OYUNLA SEYİRCİ ÖNÜNE ÇIKTI. YAZ OKULLARI AÇILIŞ PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE YAPILAN ETKİNLİKTE BELEDİYEMİZİN AMATÖR TİYATRO TOPLULUĞU “KAHRAMAN BAKKAL SÜPERMARKETE KARŞI” ADLI OYUNU SERGİLEDİ.

                Çivril Belediyesi sosyal, kültürel ve sportif çalışmalarını genişleterek sürdürüyor. Yaz spor okulları açılış programı çerçevesinde belediye amatör tiyatro topluluğu yeni bir oyunla sahne aldı. 1 Temmuz Pazartesi akşamı Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda yapılan gösterimde Çivril yeni bir tiyatro oyunuyla buluştu.

                Tamamı Çivrilli gençlerden oluşan ekip üç aylık çalışma sonunda “Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı” adındaki oyunu sergiledi. Oyun sanata duyarlı az sayıda Çivrilli izleyici tarafından izlenirken Karahallı Belediye Başkanı Nihat Süzek ve  İbrahim Hakkı Aslan eşleriyle birlikte oyunu izledi. Oyun sonunda başkanlarımız oyuncuları tek tek kutladı. Karahallı Belediye Başkanı Nihat Süzek, geçen yıl olduğu gibi bu sezon da tiyatro ekibini  ilçesine davet etti.

                ÇİBET bu sezon Ferhan Şensoy’un oyununu sergilerken oyunda tamamı Çivrilli gençler rol aldı. Yönetmenliğini Ömer Kölgekaya yaparken Ses sorumlusu Sezer Ünal, Işık sorumlusu Tugay Türedi ve oyuncular Hilmi Cabar, Songül Ulu, Derya Kandemir, Ahmet Umutlu, A.Görkem Kılınçarslan, Çağla Danacı ve Çağrı Danacı rol aldılar.



985 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası