• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Diyaliz hastaları mesire alanında moral buldu

                Çivril Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi’nde tedavi gören diyaliz hastaları geleneksel hale getirilen piknikte bir araya geldi.

                Bu yıl sekizincisi düzenlenen piknik Ahmetçik Mesireliğinde gerçekleştirildi. Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Gürcan Güven, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, Başhemşire Betül Çetinkaya ile hastanenin Diyaliz Servisi Çalışanları ve diğer personel Çivril Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi’nde tedavi gören 42 hasta ve hasta yakınlarından oluşan 200 kişiyi yalnız bırakmadı.

                Piknikle ilgili olarak bilgi veren Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Gürcan Güven yoğun çalışma temposu içerisinde hastalara moral vermek adına organize edilen pikniğin, serviste fedakârca çalışan doktor, hemşire ve personel sayesinde gerçekleştirildiğini ifade etti. Sekiz yıldır bu pikniğin yapıldığını ifade eden Güven “hastaların iyileşmesinde en önemli faktör moraldir. Diyaliz hastalarımızın morallerini yüksek tutmak için her yıl böyle bir çalışma yapıyoruz” dedi.

                12 çalışanının bulunduğu Diyaliz Merkezi’nde 7 gün 24 saat hizmet verildiğini söyleyen Başhekim Gürcan Güven, “Diyaliz Ünitemiz uzun yıllardır hastalarımıza hizmet veriyor ve artık hastalarımızla bir aile gibi olduk. Diyaliz cihazı ve hasta sayısı açısından bölgemizdeki sayılı hastanelerin arasında yer alıyoruz. Daha önce Uşak ve Denizli’de özel diyaliz hastanelerine gidip tedavi gören diyaliz hastaları artık hastanemizi tercih ediyorlar. Hastalarımızın kaliteli bir ortamda tedavi görmesi için çabalıyoruz. Son olarak Atasay Kamer’in yardımlarıyla diyaliz makinelerimizi son teknoloji ile yeniledik. Şu ana kadar verdiğimiz hizmetle ilgili diyaliz hastalarımızdan şikâyet gelmedi. Bu da bizim için mutluluk verici bir durum” diye konuştu.

                Piknikte hasta ve hasta yakınları ile Diyaliz Merkezi Çalışanları gönüllerince eğlendi. Hastalar, piknikte birbirleriyle kaynaşma olanağı bulurken, bazı hastalar tekerlekli sandalyeyle bazılarıysa sondalarıyla piknik alanındaydı.



633 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası