• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

Demir Kardeşler Babaları Adına Okul Yaptırıyorlar

                Çivril’de hayırsever Vehbi ve Vedat Demir kardeşler tarafından yaptırılacak olan Çivril Mehmet Demir Anaokulu’nun protokolü Valilik Makamında imzalandı.

                Düzenlenen protokol törenine, Vali Abdülkadir Demir, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Hayırsever Vehbi Demir ve Vedat Demir kardeşler katıldı.

                Törende konuşan Vali Demir, İlimizde hayırseverlerin yaptırdıkları okullarla gurur duyduklarını belirterek, “Denizli'de hayırseverlerimiz adeta okul yapmak için birbiriyle yarışıyor. Hayırseverlerimizin desteğiyle birçok okulda çalışmalar devam ederken, yeni okullar için de protokol imzalamak bizi çok mutlu ediyor” dedi.

                               Çivril’de okul İhtiyacını Hayırseverler karşılıyor

                Vali Abdülkadir Demir yaptığı açıklamada “Çivril İlçemiz doğrusu ilimizdeki hayırseverlerimizin en fazla okul yaptırdığı yer. Şu anda Atasay Kamer Bey, Çivril’e bir Lise, iki Anaokulu, bir İmam Hatip Ortaokulu, dört Öğrenci Yurdu, bir Meslek Yüksek Okulu. Bunlardan yapımı devam eden 3 tanesinin protokolünü bile yapmadık; böyle bir şey istemedi, yazılarını yazdık gönderdik. Kadir Kameroğlu Bey, yedinci okulunu tamamladı. Selami Özel Bey, Anadolu Öğretmen Lisesi yaptırdı. İsmail Özcan Bey bir lise, bir ilkokul yaptı. Geçenlerde, Çivrilliler Eğitim Kültür Vakfı bir tane okul açılışı yaptı. Kıralan’da özellikle yine hayırseverlerimiz okullar yaptılar. Dolayısıyla Çivril İlçemizde aşağı yukarı bütün okul ihtiyaçlarını hayırseverlerimiz tamamlıyor ki biz bununla gurur duyuyoruz. Bütün platformlarda söylediğimiz Denizli’nin en büyük avantajı, hemşerilerimiz kazandıklarını tekrar kendi şehirlerinde okul, sağlık ocağı, cami olarak bir şekilde hayır işiyle tekrar geri döndürüyorlar. Buradan, babalarının adını yaşatma adına bu güzel davranışı sergileyen Vehbi Demir ve Vedat Demir kardeşlere bütün Denizliler adına teşekkür ediyoruz. Böyle bir hayır işine karar verdiler, onları yürekten kutluyoruz. İnşallah gelecekte de bol kazançlar kazanarak yeni yerler yaparlar diyoruz” dedi.

                Babaları için Okul yaptıran Vedat, Vehbi Demir kardeşler de "Babamız okuma aşkıyla yanan bir insandı. Bizlerin okumasını çok istemişti. Biz de gelecek nesillerin okuması için böyle bir okul yaptırmayı düşündük. İnşallah memleketimiz için hayırlı uğurlu olur, hayırlı insanlar yetişir." Dediler.

                Demir Kardeşler tarafından yaptırılan Anaokulu, toplam 350.000.00 TL maliyetle 343 metrekare alanda bodrum +zemin kat’tan oluşan 4 derslikli ve çok amaçlı salon, mutfak, yemekhane vb. diğer hizmet alanları ile toplam 100 öğrenciye eğitim-öğretim hizmeti verecek.



957 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası