• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

ÇİBET YENİDEN SAHNEDE

                ÇİVRİL BELEDİYESİ AMATÖR TİYATRO TOPLULUĞU YENİ BİR OYUNLA SAHNE ALIYOR. ÇİVRİLLİ TİYATROSEVERLER, TAMAMI ÇİVRİLLİ GENÇLERDEN OLUŞAN OYUNUMUZA DAVETLİSİNİZ.

                Çivril Belediyesi olarak iki yıldır yapılan çalışmalarla Çivrilli gençlerin oynadığı Tiyatro oyunları büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz sezon 3 kez oynanan Çatallı Köy adlı oyundan sonra bu yıl Drama eğitmeni Ömer Kölgekaya  tarafından hazırlanan ekibimiz “Kahraman bakkal süpermarkete karşı” adlı oyunu sahneleyecek.

                Çivril Kent Konseyi organizasyonu olarak gerçekleştirilecek olan “Kahraman bakkal süpermarkete karşı” adlı oyun, 2013 sezonu Yaz Spor Okulları’nın açılış programı içerisinde yer alacaktır. Pazartesi günü saat 17.00’de Kumluk Halı Sahasında yaz okulu öğrencilerinin toplanarak açılışını yapacağı etkinlikte öğrencilerimize spor formaları verilecek ve ders programları ve günleri belirlenecektir. Pazartesi günü saat 21.00’de ise Belediye Konferans Salonu’nda yapılacak olan tiyatro gösterimiyle program sona erecek. Etkinliğimize tüm Çivrillileri davet ediyoruz.



746 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası