• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

Çivril’de 34 Bin Metrekare Kilitli Parke Taşı Döşenecek

                Çivril’de havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı.

                Çivril Belediyesi, bu yıl içinde 34bin metrekare kilitli parke çalışması ve yaklaşık 200 bin metrekare asfalt yol yapmayı planlıyor.

                Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, halka kaliteli hizmet vermek için çalıştıklarını belirtti. Başkan Aslan, “Denizli’nin en büyük ilçesi Çivril’e modern ve kaliteli hizmet yakışır” dedi. Geçen yıl başlatılan renkli parke taş döşeme işini bu yıl da bazı mahalle ve sokaklarda devam ettireceklerini belirten Hakkı Aslan “renkli parke taş döşenen yerler daha sıcak daha güzel görünüyor. Hem Çivrilli vatandaşlarımızdan, hem de dışardan gelen misafirlerimizden renkli taşlar ile ilgili olumlu tepkiler aldık. Çivril’in genelinde bir güzellik oluşturmak için bu yılda bazı sokak ve mahallerimize renkli taş döşeyeceğiz” dedi.

                2012 yılı içinde bütün mahallelerde hem parke kilit taş, hem de asfaltlama çalışması yapıldığını 2013 yılı bitmeden de Saray, Çatlar, Stadyum, Yukarı Mahalle, Çarşı Mahallesi ve Hamam Mahallelerinde kilitli parkeyle birlikte renkli taş yapılacağını ifade eden Başkan Aslan, şunları kaydetti “Bu yıl için yaptığımız planlamada Çivril’de, bütün mahallelerimiz ve ihtiyaç olan yerler kaliteli kilitli parke ile döşenecek. Kilitli parkesi olmayan mahallemiz ve sokağımız olmayacak. Vatandaşımız çamur ve tozlu yollar yerine modern ve kaliteli yollarda yürüyecek. Ayrıca kilitli parkeyle birlikte yaklaşık 200 bin metrekare de asfalt yapımı da gerçekleşecek.” Dedi.

                Çalışmaların Temmuz Ayı başlarında başlatacağını belirten Hakkı Aslan “ alt yapı ve üst yapı yatırımlarımız devam edecek. Çalışmalarımız sadece bunlarla sınırlı kalmayacak temizlik, haşere ve sivrisinek ile mücadele hizmetlerindeki titiz çalışmalarımız da devam edecek. Çivril tüm mahalleleri ile modern bir şehir olacak. Geçen yıl ilçemizin giriş çıkışlarını renkli taş yaptık. Çalışınca oluyor. Biz de hizmete yönelik çalışmalarımızı biran olsun aksatmadan devam ettireceğiz” dedi.



1274 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası