• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

Gürpınar Kasabası'nda spor sahası açıldı.

                Gürpınar Kasabasında vatandaşların yardımlarıyla yapılan spor sahasının açılışı yapıldı.

                Cuma günü gerçekleşen açılışa sahanın yapımına destek veren Ramazan Yağcı ile birlikte Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, Gürpınar Belediye Başkanı Halil Arıkan ile çok sayıda Gürpınarlı vatandaş katıldı.

                Sahanın açılış töreninde konuşma yapan Çivril Kaymakamı Orhan Burhan sporun önemine değinerek “ Gürpınar Kasabamızda yapılan bu spor sahasının açılışında bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. El ele, gönül gönüle, omuz omuza vererek bu tür eğitim hizmetlerine devam etmeliyiz. Bu birliktelik, paradan ve mesaiden daha önemlidir. Millet olarak bazı şeyleri yapma konusunda başarısız değiliz, güzel şeyler yapıyoruz ancak başarısızlığımız yapılanı korumada ve yaşatmada.

                Bu tesisi koruyalım, kollayalım,  yaşatalım çevremizdeki insanların da yararlanması için teşvik edelim. Spor gençliği kötü alışkanlıklardan uzak tutan bir araçtır. Sporu seven ve yapan gençlerin her anlamda başarılı oldukları aşikardır” dedi. Konuşmasında Çivril’e yatırım yapan işadamlarına minettar olduğunu da dile getiren Kaymakam Orhan Burhan “kasabamıza bu tesisi yapan Ramazan Yağcı kardeşimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.



1014 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası