• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulunda Mezuniyet Töreni

                Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulunda 16. Mazuniyet coşkusu yaşandı. 1995-1996 yılında öğretime başlayan Pamukkale Ünversitesi Atasay Kamer Meslek Yüksekokulunda 2012-2013 yılı mezuniyet töreni yapıldı.

                Çivril İlçe Stadyumunda yapılan mezuniyet törenine Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr Ali Keskin, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç İbrahim Organ, Çivril Belediye Başkan Vekili Erol Avcı, Çivril İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Necati İlhan, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kadir Kameroğlu ile çok sayıda davetli ve öğrenci velisi katıldı.

                Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasını Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. İbrahim Organ yaptı. Organ konuşmasında Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulunun Pamukkale Üniversitesine bağlı olarak ilçelerde kurulan ilk meslek yüksek okulu olduğunu belirterek “ 1995-1996 öğretim yılında açılan okulumuz her geçen gün eğitim ve öğretim kalitesini arttırarak yoluna devam etti. Bugün mezun olan 228 öğrencimiz ile piyasalarda ihtiyaç duyulan kalifiye eleman ihtiyacına biraz daha takviye sağlamış oluyoruz” dedi. Okulun ilk açıldığında 3 program ve 150 öğrencisi olduğunu belirten Organ “ 95-96 yılında 150 öğrenci ile başladığımız bu eğitim yolculuğunda bugün 9 programla 1278 öğrenci 17 akademik personel ve 16 memur ile devam ediyoruz” dedi. Öğrencilere okul olarak en kaliteli eğitimi vermeye çalıştıklarını belirten Organ ailelerinde eğitimde önemli bir faktör olduklarının altını çizerek “çocuklarımızın yetişmesinde okul personeli ve öğretmenleri kadar ailelere de vazife düşüyor. Çocuklarının daha iyi eğitim alabilmeleri için her türlü fedakârlığa katlanan aileleri de şükranla selamlıyorum” dedi.

                Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ali Keskin’de yaptığı konuşmada yeni mezun olan öğrencilere başarılar dileyerek “bundan sonra ki hayatınızda okulda aldığınız eğitimi iş hayatına aktaracaksınız. Burada aldığınız bilgileri ülkeniz ve sizin için en verimli şekilde kullanmanızı temenni ederim” dedi.



1180 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası