• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

BAŞKAN ASLAN “CHP’YE GÜVENİN

Yaklaşık 200 kişinin Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olduğu törende Çivril Belediye Başkanı
İbrahim Hakkı Aslan Türkiye topraklarının birer birer yabancı sermayelere peşkeş çekildiğini söyledi.


Yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe örgütüne 200 kişiyi üye yaparak rozet taktı.
21 Mayıs Salı günü Parti İlçe binası önünde yapılan törene CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan, Emirhisar Belediye Başkanı Levent Koçhan, ADD Çivril Şube Başkanı Nuri Özen, Yeşil Çivril Sağ Sahil Sulama Birli
ği eski Başkanı Bülent Gündoğdu ile vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını CHP ilçe başkanı Mehmet Ali Şahan’ın yaptığı törende İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’da bir konuşma yaptı. Çavuşoğlu konuşmasında “birinci ayını bugün doldurduğum İl Başkanlığı görevimde en mutlu olduğum gün bugün Çivril İlçe örgütümüz bu katılım törenini hazırlayarak bizleri çok mutlu etti” dedi. Ülkenin her geçen gün karanlığa gittiğini ifade eden Çavuşoğlu “Türkiye karanlığa gidiyor, karanlığa ışık yakmak için bizim yanımızda olduğunuz için teşekkür ederim” dedi. CHP ye yeni katılanlar arasında bayanların çok olmasına da değinen Çavuşoğlu “ülkemizi el birliği ile karanlıktan kurtarmak için en büyük görev bayanlara düşüyor. Bayanlarımız kapı kapı dolaşıp sokak sokak gezip CHP yi anlatacaklar” dedi. Konuşmasında herkesi AK Parti iktidarını yıkmak için CHP çatısı altında birleşmeye davet eden il Başkanı Çavuşoğlu “AKP’yi kovmak için birlik olmamız lazım buradan Demokrat Parti ve MHP’ye sesleniyorum artık birlik olmamız lazım” dedi. AK Parti iktidarında çiftçilerin kredi borcu altında ezildiklerini belirten Çavuşoğlu “Çiftçi kredi borcu altında ezilirken bunlar imar yasaları ile zengin oluyorlar büyükşehir yasasından hesap sormak için yola çıktık” dedi.
Seçimlerde sandığa kullanılan oya sahip çıkılması gerektiğini belirten CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu törene katılanların yaş olarak ileriki yaşlarda olmasına da değindi. Çavuşoğlu “görüyorum ki programa katılan genç sayımız az. Gençleri partiye çekmemiz lazım. Yaşlılara bazı şeyleri anlatmak zor olur ama gençler daha çabuk, daha kolay anlar. Burada bulunan herkesin en az iki çocuğu vardır kendi çocuklarımızı partiye getirmemiz lazım. Gençler önemli”dedi.
İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun konuşmasından sonra söz alan Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan’da yaptığı konuşmada
Herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederek bu katılımın Çivril için çok önemli olduğunu söyledi. Hakkı Aslan bugün Türkiye’de çok kısa olarak hatırlanması gereken şey şudur; Türkiye kötü yönetiliyor, bu sadece işsizlik anlamında değil, çocuklarımızın okuyamaması anlamında da değil, bu ülkenin madenleri, limanları, tarlaları tek tek yabancılar tarafından satın alınıyor, satılıyor, peşkeş çekiliyor. Yarın bu vatan elimizden giderse çok gecikmiş oluruz onun için şu andan itibaren hepimiz daha gayretli geleceğe daha umutlu olmak zorundayız. Herkes daha gayretli olmalıdır. Tabiki buraya gelenler zaten bu çabayı göstermiş insanlar bu yüzden sizlere şükran duyuyoruz. Sizlerden partiye yeni omuz vermiş insanlar olarak gayret bekliyoruz. Ülkemizde bayramlar, Atatürk anıtına çelenk koymak yasaklanıyor. Bunların hepsinin bir anlamı var Türkiye satılıyor. Buna çabalarımızla cevap vermemiz gerekiyor. Yapılacak ilk seçimde sandıkta demokratça, yiğitçe, yasalar çerçevesinde tepkimizi koymalıyız. Bu tür toplantılardan kesinlikle çekinmeyin çünkü Türkiye’nin ve sizlerin, Türkiye’de barışın, Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünün, sizlerin yarınlarının teminatı Cumhuriyet Halk Partisi var. Güvenin bizlere, biz sizlere güveniyoruz, sizler de Cumhuriyet Halk Partisi’ne güvenin. Hepinize teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından partiye üye olan 200 kişiye İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan tarafından rozetleri takıldı.



1184 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası