• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173

ÇİVRİL’Lİ DOĞASEVERLER, ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ EKİBİ VE ÇİVRİL BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI KOCAYAYLA’DA PİKNİK YAPTI

GELENEKSEL OLARAK YAPILAN VE SEZONUN İLK PİKNİK GEZİSİ OLAN KOCAYAYLA KAMPI BU YILDA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ VE ÇİVRİLLİLERİN KATILDIĞI PİKNİK KOCAYAYLA’NIN MÜKEMMEL DOĞASINDA GERÇEKLEŞTİ.
Her yıl geleneksel hale gelen Akdağ Kocayayla gezi programı bu yıl da kalabalık bir katılımla gerçekleşti. Çivril’den Erkan Atilla önderliğinde Cuma günü yola çıkan 25 kişilik ekip, Kocayaylada kamp kurdu. Etkinliğe Çivril Kent Konseyi Gençlik Meslisi üyeleri, EğitimSen Çivril temsilcileri, öğretmen ve vatandaşlar katıldı.
Kampın ikinci günüde trekkingk yürüyüşü yaparak keşif yapan kamp ekibi akşam saatlerinde kamp alanına geri döndüler. Yürüyüşün ardından Eğitim-İş Afyon temsilcileri ile buluşan Eğitim-Sen Çivril temsilcileri gündemi değerlendirip, fikir alışverişinde bulundular. Bu günün akşamında Özgür Selçuk’un mini konseri ile coştular.
Üçüncü gün başta Çivrilliler ve Anadolu Öğretmen Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin kalabalık katılımı gerçekleşti. Yapılan geziye 6 otobüs ile gidildi. Organizasyona 150’nin üzerinde kişi katıldı. Kocayayla'ya önceden gidip kamp kuran Çivrillilerle buluşan ekip günü eğlenceli bir şekilde sürdürürken, etkinlikte doğa gezileri, müzik etkinlikleri yaparak unutulmaz bir gün yaşadılar.
Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı ASLAN’ın da katıldığı gezi Çivril ve bölgesinde bulunan doğal güzelliklerin gezilmesi ve tanıtılmasına da fırsat veriyor. Başkan Aslan “Başta Afyon ve Denizli olmak üzere Türkiye genelinde bir çok gezi gruplarının da uğrak yeri haline gelen Kocayayla’nın Çivrillilere de tanıtılmasını sağlamak için belediyemizin yaptığı bu tür doğa gezileri büyük ilgi görüyor. Sezonun ilk Akdağ etkinliği olan Kocayayla piknik ve gezisinden sonra 9 Haziran Pazar günü Akdağ Zirvesi Gençlik Tırmanışı yapılacak ve etkinlikler yaz ayında Tokalı Kanyon yürüyüşleriyle devam edecek herkesi etkinliklerimize katılmaya davet ediyoruz” dedi.



1231 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası