• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİLSPOR SEZON HEDEFİNİ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİYOR

                2012-2013 futbol sezonu Süper Amatör Lig tamamlandı. Sezona ligte kalmak, dışarıdan gelen 12 yabancı oyuncuya karşı Çivrilli gençleri hazırlamak ve 10 yaşına kadar toplam 7 kategoride lige girmek hedefiyle başlayan Yeşil Çivril Belediyespor, bunu gerçekleştirmiş durumdadır.

                Halen devam eden U-19 ve haftaya başlayacak U-13 maçlarıyla da sezon tamamlanacaktır.

                Denizli Süper Lig tamamlandı. Takımımız sezona başladığında dışarıdan gelen 8 yabancı oyuncu sayısını düşürerek devre arasına yarıya düşürdü. Devre arasında da kademeli olarak 1 yabancı oyuncuyla lige devam ederken bu süre içerisinde U-17 ve U-19 yaş gruplarından toplam 12 oyuncuyu takıma dahil etti. Haftada 2 maç yaparak maç deneyimi artan Çivrilli gençlerimiz süper ligte de bir çok maçta forma giyerek ligte kalma hedefini Çivrillilerle başardık. Son dört müsabakada tamamı Çivrilli gençler oynarken yaş ortalamamız U-19 seviyesine düşmüştür.

                Kulübümüz sezon başından beri altyapılardaki tüm liglere girerek önemli bir spor altyapısı da oluşturmuştur. Artık kendi sporcusunu yetiştiren bir Çivrilspor geleceğe daha büyük hedeflerle bakabilir. Dışarıdan ligte kalmak için değil, şampiyonluk için transfer yapılabilir. Çünkü Çivrilli gençlerle başarılan bu hedefte şimdi basamak yükseltilebilir ve BAL Ligi hedeflenebilir. 2012-2013 sezonu için ayrıntılı rapor önümüzdeki günlerde yayınlanacaktır. Yeşil Çivril Belediyespor’umuzun çalışmalarında destek olan herkese, değerli sporcularımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyoruz.



655 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası