• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

KENT KONSEYİ KÜLTÜR MERKEZİNDE ŞİİR VE GİTAR RESİTALİ

                ÇİVRİLLİ ŞAİRLER FİLİZ ÇELİK DOĞRU, DEVRİM SER ÇİNDEMİR VE HAKAN KEYSAN’IN KATILDIĞI DİNLETİ, SÖYLEŞİ VE İMZA ETKİNLİĞİ BÜYÜK BİR İLGİYLE GERÇEKLEŞTİ. DOKTOR TURGAY ÜNAL KLASİK GİTARIYLA RENK KATTI. İZLEYİCİLER ÖZEL BİR ŞİİR TADI DUYUMSADI.

                22 Nisan 2013 Pazartesi günü saat 20.30’da Kent Konseyi Kültür Merkezi’nde yapılan şiir dinletisi, söyleşi ve imza gününe kalabalık sanatsever topluluğu katıldı. Salonu dolduran sanatseverler şiir ve müziğin tadını yaşadı. İlçemiz şairlerinden  Filiz Çelik Doğru, Devrim Çindemir ve Hakan Keysan’ın katılımıyla gerçekleşen dinleti kitapların imzalanması ve sohbetle devam etti. Dinletiyi gitarıyla renklendiren Doktor Turgay Ünal tam bir müzik şöleni sundu. Şiir ve müziğin etkisi katılımcılarda bir sanat ziyafetine dönüşürken ilgi ve dikkatle izlenmesi büyük memnunluk yarattı.

                Çivril Belediyesi ve Çivril Kent Konseyi etkinliği olarak yapılan ve Çivril Kent Konseyi Kültür Merkezi’nde yapılan ilk şiir etkinliği olan dinleti için salon tamamen dolarken Çivril’de sanatın ve şiirin paylaşıldığı farklı bir akşam yaşandı. Etkinliğe İstanbul’dan katılan şair Filiz Çelik Doğru, ilgiden ve etkinlik mekanı olan kültür merkezinden oldukça mutlu olduğunu belirtirken tüm katılanlara ve Çivril Belediyesi’ne teşekkür etti.



561 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası