• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

KANDEMİRLER BELLONA MAĞAZASI AÇILDI

                Mobilya sektörünün öncü markalarından olan Bellona’nın 805.mağazası Çivril’e açıldı.

                Kandemirler Mobilya tarafından Kadir Kameroğlu Caddesi üzerinde yapılan Çivril Bellona mağazasının açılış törenine Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Bellona İzmir Bölge Mü-dürü Nazif Ulusoy,ilçe Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İlçe Müf-tüsü Himmet Metin ile daire a-mirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

                Törende açılış konuşması yapan Kandemirler mobilya yönetim kurulu başkanı Ali Kandemir babamızdan aldığımız ilkeli ve dürüst ticaret politikasıyla yeni mağazalarını açmanın gururu içinde olduklarını belirterek “1948 yılında babamızın başlattığı esnaflığımızı bugün hemşerilerimiz sayesinde büyük bir aile şirketi konumuna getirdik.  Bu mağazanın açılmasında büyük emeği olan, bizlere dürüst ve doğru ticareti öğreten ve öğütleyen babamızın hakkı ödenmez, inşallah sizlerinde teveccühleri ile büyümeye devam ederiz, inşallah mağazamız Çivril’e ve ülkemize hayırlı olur. Allah bizleri mahcup etmesin ve kendi rızasından, yolundan ayırmasın” dedi. Kandemirler yönetim kurulu başkanı Ali Kandemir’in konuşmasından sonra Bellona Ege Bölge Müdürü Nazif Ulusoy’da yaptığı konuşmada Bellona’nın Türkiye’de mobilya sektöründe lider marka olduğunu belirterek “Çivril ve bölge halkına daha kaliteli ve daha alternatifli ürün sunmak için Bellona gibi bir markayı Çivril’e kazandırmak istedik. Bu konuda Bize destek veren başta Ali Kandemir olmak üzere tüm Kandemir Ailesine ve bugün açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Törende Bellona bölge müdürü Nazif Ulusoy’dan sonra bir konuşma yapan Çivril Kaymakamı Orhan Burhan’da Çivril’in her geçen gün ekonomik olarak büyüdüğüne dikkat çekerek  “ Çivril’e bu denli büyük ve güzel mağazaların açılması ilçemizin geliştiğinin göstergesidir. İnşallah açılan bu yeni işyerimiz Çivril’e ve ülkemize hayırlı olur” dedi.

                Konuşmaların ve yapılan duanın ardından, açılış kurdelesini Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, İlçe emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İlçe Müftüsü Himmet Metin, Bellona Ege Bölge Müdürü Nazif Ulusoy, Kandemirler Mobilya yönetim kurulu başkanı Ali Kandemir birlikte kesti. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı açılış sonrası davetlilere yemek ikramı yapıldı. Açılışa katılan davetlilere Kandemirler mobilya tarafından silikonlu yastık da hediye dildi.

                Kadir Kameroğlu Caddesi üzerinde kurulan 5 katlı mağaza yaklaşık Bin 300 metrekare alanda Çivril ve civarındaki vatandaşlara hizmet verecek.



3306 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası