• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL’DE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU

                Çocuk Bayramı ilçemiz Çivril’de coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirildi. Halkın yoğun şekilde katılımı gözlenirken minik öğrenciler de Cumhuriyet Meydanı’ndaki alanı renklendirdi. Çivril’de yer alan anaokul ve ilköğretim okullarının birbirinden güzel gösterileri aileler ve izleyiciler tarafından alkışlandı. Yapılan gösteriler ve halk oyunları ile öğrenciler çalışmalarını sergilerken aileler de çocuklarından görüntü almaya çalıştılar.

                23 Nisan Salı sabahı törenler Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak başladı. Resmi törenden önce anıta ilk çelengi Çivril Belediyesi koyarken daha sonra Çivril CHP İlçe Örgütü de çelenk sundu. Resmi törende saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından ise sadece Çivril Milli Eğitim Müdürlüğü anıta çelenk koydu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan’ın açılış konuşmasıyla başlayan tören okulların hazırladığı program ve şiirlerle devam etti.

                Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran Çivrilli halkımız 23 Nisan coşkusunu yüksekte tutarken etkinlik sonlarında öğrencilerimizi alkışladılar. Tören anında Çivril Belediyesi işçileri halka çikolata dağıttı. Tören alanını geceden balon ve bayraklarla süsleyen belediye işçileri alanı Türk bayrağı renkleriyle kuşattı.



820 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası