• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

İşçi Partisi Silivri yolunda

                İşçi Partisi Çivril ilçe örgütü basın açıklaması yaparak, Çivrillileri 8 Nisan’da tüm Türkiye’nin kalbinin atacağı Silivri’ye davet etti.

                İşçi Partisi Çivril örgütü bir basın açıklaması yaparak 8 Nisan’da tüm Çivrillileri hukuksuzluklara karşı hayır demek üzere Türkiye’nin kalbinin atacağı Silivri’ye çağırdı. İşçi Partisi Çivril örgütünden yapılan basın açıklamasında “İşçi Partisi Çivril Örgütü olarak Çivrilli Atatürkçü ve Ulusal düşünceye sahip arkadaşlarımızla birlikte ülkeyi içinde bulunduğu olumsuz şartlara karşı birlikte direnmeye ve seslerini tüm ülkeye duyurmaya çağırıyoruz” denildi.

 “Sesimizi en yüksek perdeden duyurmaya mecburuz”

                İlçe örgütü yönetim kurulundan yapılan açıklamada “Türk aydınlarının ve şanlı ordumuzun, kısacası Türk Milletinin başına çuval geçirmek suretiyle başlatılan Ergenekon tertibinin son aşamasına gelinmiş olup 8 Nisan günü sözde davanın kararı verilecektir. Türk Milleti’nin adalete olan güvenine dayanarak hukuksuzluklara ses çıkarmayacağı inancıyla, bugüne kadar yürütülen bu tertip halkımızın öngörüsü ve Cumhuriyetine sahip çıkması sonucu, artık kamu vicdanında mahkûm olmuştur. Bu yargının bir inandırıcılığı kalmamıştır. Türkiye, Silivri- Hasdal duvarlarını yıkarak karanlıktan aydınlığa yürüyecektir. Halkımız artık bu hukuksuzluklara tahammül edememektedir. Bu sebeple 8 Nisan’da Silivri’de sesimizi en yüksek perdeden duyurmalıyız” denildi.



732 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası