• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİLSPORDAN ANLAMLI BİR ETKİNLİK

                YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR 16 VE 14 YAŞ TAKIMI KÜTÜPHANECİLİK HAFTASINDA ÇİVRİL İLÇE KÜTÜPHANESİNE ÜYE OLDU VE KİTAP ALDILAR.

                Bu yıl 49. cusu Kutlanan Kütüphane Haftası kapsamında Yeşil Çivril Belediyespor kulübü futbolcuları Çivril İlçe Kütüphanesine giderek kütüphaneye üye oldu ve birer kitap aldılar.

                Takım sorumlusu Hakan Keysan nezaretinde gerçekleştirilen faaliyete kulüp başkanı Mehmet Akbıyık ve altyapı antrenörü Mustafa Karakaya da katıldı.

                U-14 ve U-16 sporcu-larının antrenmana başlamadan önce toplu halde ilçe kütüphanesine gelerek Kütüphaneci Ramazan Şahan tarafından kitap okuma ve düşüncenin önemi konusunda da bilgi verildi.

                Ayrıca 3.şiir kitabını yayımlayan antrenör Hakan Keysan bu kitaptan kütüphaneye verdi. Keysan, sporcularına evde her gün kitap okumalarını, kardeşlerine ve annebabaya da model olmalarını, televizyon ve bilgisayarda geçirilen zamanın doğru ayarlanmasını istedi. Kütüphanede kitap okuduktan sonra ilçe stadına giderek antrenmanlarını tamamlayan genç sporcular 49. Kütüphanecilik Haftasını anlamlı bir etkinlikle kutlamış oldu. Bu tür sosyal etkinlikleri altyapılarda sürekli uygulayan Yeşil Çivril Belediyespor kulübü, çocukların sosyal gelişimlerini de başarıyla gerçekleştiriyor.



540 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası