• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Emirhisar Kasabasında bulunan Emircik Mah. Kur'an Kursunda okuyan öğrenciler Huzurevinde bulunan yaşlıları ziyaret ettiler.

                İlçemiz Müftülüğüne bağlı Emirhisar Kasabasında bulunan Emircik Mah. Kur'an Kursunda okuyan öğrenciler Huzurevinde bulunan yaşlıları ziyaret ettiler.

                Kur'an Kursu Öğreticisi Kübra Albayrak’ın rehberliğinde yapılan ziyarete kursta okuyan yetişkin bayan öğrenciler katıldı. Ziyarete katılanların ilk defa huzurevine geldikleri öğrenildi. Kursiyerler için iyi bir deneyim olduğunu belirten Müftülük yetkilileri, huzurevi sakinlerinin de böyle bir ziyaretten memnun olacaklarını düşünerek bu etkinliği tertip ettiklerini belirttiler.

                Daha sonra öğrenciler evlerinde hazırlayıp yanlarında getirdikleri saç böreği, pasta, çörek ve tatlılar ile bir kasa Çivril Elmasını huzurevi sakinlerine ikram edilmek üzere huzurevi yetkililerine takdim ettiler.

                Kur'an Kursu Öğrencileri Huzurevi ziyaretine katılan İlçe Müftüsü Himmet Metin, yaşlılara hitaben bir konuşma yaptı. Şükrün öneminden, Allah'a dua etmenin yararlarından bahsetti. Daha sonra Müftünün okuduğu Kur'an-ı Kerim ve ilahiler dikkatle dinlendi.

                İlçe Müftüsü Himmet Metin “Huzurevi Müdürü Ali Yıldırım Bey başta olmak üzere diğer tüm çalışanlarına bizlere gösterdikleri sıcak ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor, huzurevinin sakinleri sevgili büyüklerimize kadını ve erkeği ile hepsine hayırlı,sağlıklı ömürler diliyoruz” şeklinde konuştu.



885 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası