• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

Ülkü Ocaklarından Çanakkale Konferansı

                Çivril Ülkü Ocakları tarafından Türk’ün Çanakkale Destanı konulu Konferansı düzenlendi.

                Çivril Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen konferans belediye konferans salonunda yapıldı. MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP Denizli İl başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Çelik, MHP Çivril İlçe Başkanı Ergün Çiftçi, Çivril Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özkul, Kıralan Belediye Başkanı Bayram Gümüş, Çivril Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Güllü, ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

                Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra başlayan programın açılış konuşmasını Çivril Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Güllü yaptı. Güllü konuşmasında, "Çanakkale azın çoğa karşı, yokluğun varlığa karşı mananın maddeye karşı, mazlumun zalime karşı dik duruşunun bir savaşıydı. Çanakkale öyle bir destandır ki, ne görenin gördüğünü, ne duyanın duyduğunu layıkıyla anlatamadığı Türk'ün muhteşem bir destanıdır" dedi.

                MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ise konuşmasında; "Dün düşman olanlar ve bize düşmanlık edenler düşmanca hisler besleyenler acaba bugün dost mu oldular? Dost oldularsa niçin burnumuzun dibin de kardeşlerimizi boğazlıyorlar, kuyumuzu kazıyorlar. Türk Devleti bugün siyasi ayak oyunları ile işgalden beter bir hale getirilmiştir. Saat 6 dan sonra bir çok ilimizin birçok semtlerine girilememektedir. Bugün Türkiye'nin hali budur" dedi.

                Konferansa konuşmacı olarak katılan Çivril Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Erhan Aköz’ün, 1,5 saatlik sunumu büyük beğeni ve dikkatle dinlendi. Sunumda Çivril Ülkü ocakları üyeleri de Çanakkale anekdotlarından bahsederken, Çanakkale Savaşları’nın manevi yönü üzerinde duruldu. Program sırasında birçok defa izleyiciler gözyaşlarına hâkim olamadılar



708 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası