• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

Yaşlılardan protokole ziyaret

                Çivril Huzur Evi sakinleri yaşlılar haftası programı etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Anıtına çelenk sunumundan sonra Çivril Kaymakamı Orhan Burhan’ı ve Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan’ı makamlarında ziyaret edip, ahşap boyama ile yaptıkları hediyeleri takdim ettiler. Kaymakam Orhan Burhan yaşlıların hatırını sorup sorunları olup olmadığını sordu. Hayatlarından memnun olduğunu belirten yaşlılar kaymakamlıkta çay içtiler. Huzurevi Müdürü Ali Yıldırımoğlu huzurevindeki etkinliklerinden kısaca bahsetti.

                Buradan Çivril Belediye Başkanını ziyaret eden Huzur Evi Müdürü Ali Yıldırımoğlu ve beraberindeki yaşlılar Başkan Hakkı Aslan ile bir süre sohbet ettiler. Yıldırımoğlu Çivril Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa ahşap boyama yaptıklarını belirtti. Başkan Aslan da güzel işler yaparak hayata daha sıkı tutunulacağını belirterek, hiç ölmeyecekmişsin gibi çalışıp, yarın ölecekmişsin gibi Allah’ın emir ve tavsiyelerine uymak gerektiğini, Müslümanlıkta önemli kurallardan birinin de dinine, vatanına hayırlı insanlar yetiştirmek olduğunu anlattı. “Sizler bu evreleri geçmişsiniz, şimdiden sonra üretken olmakta fayda var” şeklinde konuşarak üretken olmanın faydalarından bahsetti. Yaşlılara kitap ve gazete okumanın öneminden de bahseden Aslan, “birbirinizle olan sohbetlerinizde sizlere yardımcı olur, değişik fikirler ve görüşler sohbet konusu olur, bu yüzden kitap ve gazete okumayı ihmal etmeyin, ilçemizde yayın yapan üç adet gazete var şayet sizlere bu gazeteler ulaşmıyorsa ben bu gazeteleri sizlere ulaştıracağım” şeklinde konuştu.

                Huzurevi Müdürü Ali Yıldırımoğlu, yaz aylarının yaklaşmasıyla bahçe faaliyetlerinin de başladığını belirtip, isteyen yaşlılarımız bahçede, sebze, meyve yetiştirebiliyor, ayrıca güvercin, kanarya, akvaryum balığı besleyen yaşlılarımız da var, yaşlılarımızın en iyi şekilde vakit geçirmeleri için personelimiz ve ben yer ve imkan sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

                Yıldırımoğlu “Yaşlılar Haftası etkinlikleri Çarşamba günü Saat: 14.00’te Emine Özcan Anadolu Lisesi’nin hazırladığı programla devam edecek. Cuma günü Huzurevinde gözleme yapılacak. Önümüzdeki hafta da göl kenarında bir restaurantta yaşlılarımıza balık ikram edeceğiz” dedi.



639 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası