• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇEVAK GENEL KURULU YAPILDI DR.HÜSEYİN GÜNGÖREN YENİDEN BAŞKAN OLDU

                Çivrilliler Eğitim ve Kültür Vakfı’nın iki yılda bir yapılan olağan genel kurulu 03.02.2013 günü öğleden sonra İstanbul-Merter’de bulunan vakıf merkezinde yapıldı.

                Genel kurulda Vakıf üyelerinin yanı sıra  İstanbul’daki bazı Çivrilliler, eski Çivril Kaymakamı Osman Ekşi, Merkez Valisi  (Çallı) Saffet Saim Karahisarlı , Sökmen köylü sanatçı Efe Güngör, Çevak Çivril kadın kolları başkanı Gönül Koçan bulunmaktaydı

                Saygı duruşunun ar

dından başlayan genel kurulun divan başkanlığına Osman Kamer, divan üyeliklerine Nuran Güngören ve Hayrettin Eren oy birliğiyle seçildiler.

                Divan başkanı Osman Kamer’in yaptığı açılış konuşmasının ardından başkan Hüseyin Güngören iki yıllık faaliyet raporunu, Yaşar İğdirsel denetleme kurulu raporunu ,  Melek Kameroğlu kadınlar kolu faaliyet raporunu ve en son olarak Kazım Şengül tahmini bütçe raporunu okudular.

                Bütün raporlar oy birliğiyle ibra edildikten sonra yönetim ve denetim kurullarının seçimi yapıldı.

                Yönetim ve denetim kurulu üyeliklerine yeni aday çıkmadığı için oy birliğiyle bir önceki dönem yönetim ve denetim kurullarının göreve devam etmesi kararı verildi.

                Yönetim kurulu üyeleri:

                Op. Dr. Hüseyin Güngören, Hayrettin Emre, M.Özkan Sayın, Behçet Pekuz, Kazım Şengül

Denetleme kurulu üyeleri:

                Yaşar İğdirsel, Fatih Çetinkaya, Coşkun Hoşgör

                Dilek ve temenniler bölümünde söz alan, Osman Kamer, Kadir Kameroğlu  ve  Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi birer konuşma yaparak Çevak ve Çivril hakkındaki düşüncelerini açıkladılar. Son olarak söz alan başkan Hüseyin Güngören Mart ayı sonunda İzmir’de Çivrilliler gecesi yapılacağını, 9-12 Mayıs arasında heyet olarak Denizli ve Çivril gezisi yapılacağını ve 10 Mayısta Çivril’de Çevak Anaokulu’nun açılış törenini yapacaklarını açıkladı.

                Genel kurul sonrası Çivrilli sanatçı Efe Güngör üç  türkü seslendirerek hemşehrileriyle memleket hasreti giderdi.



2255 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası