• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

YENİ AMBULANS HİZMETE BAŞLIYOR

Gürcan Güven “Hayırsever işadamlarımız Atasay Kamer ve Cihan Kamer tarafından Çivril Halkının hizmetine sunulan Mercedes marka ambulansın resmi işlemleri bitti. En kısa zamanda Çivril Halkının hizmetine başlayacak. Alllah hayırlarını kabul etsin, hayırsevelerimize teşekkürler” 

Gürcan Güven’in Çivril Devlet Hastanesi’nde başhekim olmasından sonra büyük revizyona uğrayan kurumda yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor. Kamer ailesi tarafından hastane hizmetine tahsis edilen ambulansın resmi işlemleri tamamlandı.

 Kısa zamanda Çivril’in hizmetine sunulacak. Konu ile ilgili görüşlerini sosyal medya Facebook’tan bildiren Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Gürcan Güven “Hayırsever işadamlarımız Atasay Kamer ve Cihan Kamer tarafından Çivril Halkının hizmetine sunulan Mercedes marka ambulansın resmi işlemleri bitti. En kısa zamanda Çivril Halkının hizmetine başlayacak. Alllah hayırlarını kabul etsin, hayırseverlerimize teşekkürler” dedi. Güven “değerli arkadaşlarım kardeşlerim, Çivril Devlet Hastanesi’ndeki değişimler, değişiklikler ve faaliyetleri buradan paylaşacağız. Sizlerin de görüş, öneri ve katkılarını bekliyoruz, saygılarımla” şeklinde sosyal medyadan Çivril’li vatandaşlara ulaşacaklarını bildirdi.



573 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası