• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.935533.0675
Euro35.748235.8914

CHP KADIN KOLLARINA GÜLGÜN ALACACIOĞLU SEÇİLDİ

08/06/2024

CHP KADIN KOLLARINA GÜLGÜN ALACACIOĞLU SEÇİLDİ

    On yıldır CHP Çivril Kadın Kolları İlçe Başkanlığını yürüten Gönül Emre başkanlığı duygusal bir mesaj ile bıraktı.

    4 Haziran Salı günü parti ilçe binasında yapılan seçimli kongrede aday olmayan ve 10 yıllık başkanlık görevini sonlandıran Gönül Emre çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek başkanlık görevinden ayrıldı. Kongrede duygusal bir konuşma yapan Emre “Ekip olarak çok çalıştık ve başarıyı kazandık, yanımda olan yönetimime giren bana destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

    Kongrede konuşan Gönül Emre “Değerli il kadın kolu başkanım ve yönetimdeki kadın arkadaşlarım Çivril'in aydınlık kadınları hepiniz hoş geldiniz. 10 yıldır yürüttüğüm bu görevi Atatürk’ün bize verdiği hakları, özgürlüğü daha da aydınlık yarınlara çıkaracak siz gençlere bırakıyorum. Sizlerin bu görevi layıkıyla yerine getireceğinize inanıyorum. Zor yollardan geçtik korkmadan, gocunmadan sahada bunca emek harcadığımız partimizin bu başarıya ulaşmasında bir nebze katkıda bulunduysak ne mutlu bize. Yaptığımız çalışmalarda görevimden hiç gocunmadım. Kendi yaşamımdan ödünler verdim, çocuklarım zarar gördü ama partimden asla vazgeçmedim. Çıkarı için partiye gelip olmayınca terk edenlerden olmadım. Umudumu hiç kesmeden her zaman partiyi bir adım daha ileriye götürmek için çaba harcadım, çıkarsız karşılıksız çalıştım. Tabiki kadın arkadaşlarımın büyü desteğiyle. Onlara buradan çok teşekkür ederim. Son olarak şunu eklemek isterim ki 10 yıl önce çıktığımı bu yolda, bayrağı aydınlık yarınlara taşıyacak gençlere teslim ediyorum. Diyorum ki; Parti beni bıraksa da, ben partimi bırakmam, teşekkürler” diyerek sözlerini tamamladı.

    Konuşmaların ardından yapılan seçimde, Gülgün Alacacıoğlu ve Hanife Turan yarıştı. CHP Çivril Kadın Kolları Başkanlığına Gülgün Alacacıoğlu seçildi.

BAŞKAN

GÜLGÜN ALACACIOĞLU

ASİL ÜYELER

İNCİLAY ZENGİN

GÜLSÜM GÜLLÜ

HATİCE KARABULUT

ELVAN TOKAT

KADER HEDİYE ORUÇ

NEVREZ KARABULUT

AYNUR AVCI

HATİCE AKAY

NURTEN SELÇUKER

ÖZGÜL ELBASAN

YEDEK ÜYELER

GÜLSÜM ÇORBACIOĞLU

HATİCE KILIÇ

KEZBAN AYDIN

ALEV ÖZDEMİR

FADİME ÖZCAN

HAVVA SOĞANCI

AYHÜDA UYGUN

NURGÜL DURSUN

ELMİRA ASLAN

RUKİYE KARATAŞ

İL  DELEGELERİ

GÖNÜL EMRE

GÜLGÜN ALACACIOĞLU

GÜLSÜM GÜLLÜ

GÜLTEN KARAMANLI

İNCİLAY ZENGİN

CEMİLE TAVACI

HATİCE AKAY

KEZBAN AYDIN

HAVVA SOĞANCI

KAMİLE CENGİZ

NEVREZ KARABULUT

ELVAN TOKAT

ATİKE CAN

NURTEN SELÇUKER

ÖZGÜL ELBASAN

HATİCE KARABULUT


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası