• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.935533.0675
Euro35.748235.8914

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİTMEYE HAK KAZANDILAR

08/05/2024

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİTMEYE HAK KAZANDILAR

    Denizli’deki turnuvada ma-dalya kazanan Çivrilli sporcular Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

    Yetiştirdiği sporcuların kazan-dığı başarılar ile adından söz ettiren Yeşil Çivril Belediye Spor güreş takımı, Denizli’de yapılan turnuvada kazan-dığı madalyalar ile Türkiye şam-piyonasına 13 sporcu göndermeyi ba-şardı.

    Ulusal ve uluslararası turnu-valarda kazandığı başarılar ile Çivril’in adını duyurun Yeşil Çivril Belediye Spor, Denizli’de düzenlenen U13 - U11 Grekoromen Güreş Türkiye Şampi-yonası seçmelerinde 5 altın, 8 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Altın ve gümüş madalya kazanan 13 sporcu alınan başarının ardından Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

    Turnuva sonrası kulüpten yapılan bilgilendirmede “Çivril’de de-vam eden güreş eğitimlerimiz bün-yesinde kulübümüzde spor hayatına devam eden sporcularımızdan turnu-vaya katılan sporcularımız il bazında düzenlenen seçmelerde yaklaşık 100 sporcunun katıldığı turnuvada 16 madalya almaya kazanmıştır. Elde edilen başarılar sonucunda sporcularımızdan altın ve gümüş madalya kazanan 13 öğrencimiz Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardır. Sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası