• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

CHP BİRLİK VE BERABERLİK MESAJINI YİNELEDİ

20/01/2024

CHP BİRLİK VE BERABERLİK MESAJINI YİNELEDİ

    Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Kemal Aslan, aday adaylığı sürecindeki rakiplerine nezaket ziyaretinde bulundu.

    Zorlu bir aday adaylığı dönemi geçiren Cumhuriyet Halk Partisi seçmenlere birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yerel seçimler için aday adaylığı süecinin başlamasının ardından Cumhuriyet Halk Partisinde 4 isim başkan olabilmek için yarışa çıkmıştı. Önceki dönem belediye başkan adayı olan Ömer Köseoğlu, Necdet Bardan ve Kemal Aslan aday adaylığını ilk açıklayan isimlerdi. Daha sonra Ömer Köseoğlu’nun adaylıktan çekilmesinin ardından belediye meclis üyesi ve CHP grup başkan vekili Semih Dere aday adayı olduğunu duyurdu. Bu gelişmelerin ardından emeki öğretmen Can Ozan’ın da aday adaylığını duyurmasıyla aktif olarak sahada çalışan 4 isim yarışa başladı.

    Aday belirleme yöntemi ön seçim mi? Anket mi? Temayül mü? Derken parti genel merkezinin aldığı kararla bir anket yapıldı ve kulislerde kulaklara çalınan bilgilere göre %70 gibi bir oranla Kemal Aslan parti içinde yapılan yarışta ipi göğüsleyen isim oldu. Kemal Aslan’ın adaylığının kesinleşmesi üzerine rakipleri teker teker tebrik ve destek mesajları yayınladı. Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Kemal Aslan geçtiğimiz günlerde rakiplerine iş yerlerinde nezaket ziyaretinde bulundu. Aslan yaptığı ziyaretleri sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşırken, yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi Çivril Belediye Başkanı Adayı olarak; aday adaylığımız sürecinde birlikte çalıştığımız; Sayın Necdet Bardan, sayın Semih Dere ve sayın Can Ozan’ı ayrı ayrı işyerlerinde ziyaret ettik. Misafirperverlikleri, nezaketleri, birlik ve beraberlik adına verdikleri mesajları dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyor, Yeşil Çivril için el ele çalışmaya başlıyoruz. Herşeyin çok güzel olacağı günlere hep birlikte” ifadelerine yer verdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası