• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇİVRİL’İ ORTAK AKILLA, EL ELE YÖNETECEĞİZ

20/01/2024

ÇİVRİL’İ ORTAK AKILLA, EL ELE YÖNETECEĞİZ

    Çivril Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan’a yoğun gündeminde telefonla ulaştık. Yaptığımız röportajda gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulunan Kemal Aslan Çivril Kent Konseyini yeniden hayata geçireceklerinin, altını çizerek, “Yeşil Çivril için, el ele olmak için yola çıktık. Tüm hemşehrilerimizin oyuna talibiz. Çivril’de taş üstüne taş koyan her belediye başkanından Allah razı olsun. Gelecekte, yapılan güzel hizmetleri bir basamak daha yukarıya çıkarmayı hedefliyoruz. Yaşanır çağdaş kültürü sanatıyla örnek bir şehir için yola çıktık. Katılımcı belediyeciliğin en önemli unsurlarından birisi kent konseyi. Göreve geldiğimizde kent konseyini yeniden aktif hale getirip, tüm siyasi partilerin temsilcilerini yürütme kurulu üyesi yapacağız. Bu sayede Çivril’li birlikte yönetme hedeflerimize de bir tuğla koyacağız. Kent konseyinde ortak akılla alınan kararlar belediye meclisinin onayı ile halkımıza hizmet olarak geriye dönecek” dedi.

    Yaptığımız röportajda projelerinden bazılarına da değinen Aslan “Önceliklerimizden birisi de peynir, yağ yoğurt pazarı olacak. Bu alanı üç ay içerisinde ilk yapım amacı olan otopark olarak düzenleyip, Çivril’e yakışır, mordern tertemiz bir şarkuteri ürünleri pazarı kuracağız. Gündemimiz her daim Çivril olacak. Her bir kardeşimizi milletimizi kucaklıyoruz.

    Bizim bu günlere gelmemizi sağlayan atalarımızı unutmayacağız. Bayraktepede 16 büyük Türk Devletinin bayrakları dalgalanacak. Yine bu alana 16 büyük Türk Devletinin büstlerin yaptırıp, öz geçmişlerini yazacağız. Ceddimizi asla unutmayıp çocuklarımıza da birer yol gösterici olarak onları unutturmayacağız. Bayraktepede ışıklı Türk Bayrağı her daim dalgalanacak.

    Çivril’in bir üretim memleketi olduğunu ve en büyük sorunun üretilen ürünlerin pazarlanması olduğunun bilincindeyiz. Bu sebeple örnek kooperatifçilik faaliyetlerini Çivril’e taşıyacağız. Böylelikle Çivril’de üretilen ürünlerin pazarlanması sorunununa derman olacağız. Bu konuyla ilgili proje komisyonumuz çalışmalarına devam ediyor. Önümüzdeki süreçte vatandaşlarımızla paylaşacağız.

    Kültür sanat anlamındaki gelişmelere katkı sunmak için Beycesultan Kazı Başkanı Prof Dr.  Eşref Abay’ı da en kısa zamanda İzmir’de ziyaret edeceğiz.

    Çivril’in temel sorunlardan birisi de yol, kaldırım sorunu. Bizim başkanlığımızda Çivril’de yol ve kaldırım sorunu kalmayacak. Sadece şehir içi yolları değil, çiftçilerimizin kullandığı arazi yollarının da bakım ve onarımını yaparak, yol sorununu ortadan kaldıracağız. Tabi ki bundan önce yapılmış olan kum eleme tesisleri, beton parke taş fabrikası ve asfalt şantiyesini yeniden aktif hale getirip geliştireceğiz” dedi.

    Başkan adayı Kemal Aslan Çivril’de yeni isdihdam sahalarının da oluşturulacağının altını çizerek “Hiç bir kardeşimizin ekmek davasıyla uğraşmak gibi bir düşüncemiz olamaz. Belediyemizdeki personelimiz görev tanımlarıyla uygun mesailerine devam edecekler. Bunların yanı sıra Çivril’e yeni isdihdam sahaları oluşturarak Çivril’de yaşanan şehir göçünü tersine çevirip, şehrimizden yaban ellere çalışmaya giden hemşehrilerimizin geri gelmesini sağlayacağız. Göç veren bir şehir değil, kendi kendisine gelişen çağa ayak uyduran bir şehir olacağız.

    Şu an proje komisyonumuzu oluşturduk. Çalışmalarımıza aralıklısız devam ediyor. Tek derdimiz Çivril. Oluşan projeler ile ilgili en geniş katılımlı toplantıyı Şubat ayı içinde düzenlemeyi planlıyouz.

    Geçmişten geleceğe aldığımız belediyecilik deneyimini Çivril’e yansıtacağız ve bu noktada geçmişteki güzel belediyecilik örneklerini alıp geliştirme konusunda çalışmalarımız devam edecektir. Tüm güzellikler bizim güzelliğimizdir. Sonuç olarak hedefimiz, Çivril’i daha yaşanır, çağdaş, kültür ve sanatıyla örnek bir kent haline getirmek. Bunun için tüm Çivril’lileri birlik ve beraberlik içinde Çivril için el ele olmaya davet ediyoruz” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası