• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Çivril’de Şehitler İçin Sabah Namazında Dua Edildi

17/01/2024

Çivril’de Şehitler İçin Sabah Namazında Dua Edildi

    Çivril Yeni Camii’nde, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için sabah namazında dua edildi.

    Irak’ın kuzeyindeki PençeKilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için Yeni Camii başta olmak üzere Çivril’deki tüm camilerde sabah namazında dua edildi. Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından sabah namazı kılındı. Sabah namazında camilerde bir araya gelen vatandaşlar, ellerini şehitler için semaya kaldırarak dua etti.

    Sabah namazını kıldıran ilçe müftüsü Muhammed Çörekçi, güvenlik güçlerinin Türkiye’nin sınır boylarında yıllardır teröristlerle mücadele verdiğini belirterek, “Türkiye’de ve yurt dışında sabah namazı kılınan bütün camilerde şehitler için program düzenlendi. Bu güzel cennet vatanımız, milletimiz ve mukaddesatımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi yad etmek için Kur’an-ı Kerim okuduk. Şunu hepimiz biliyoruz, bu dünyadan göç edeceğiz. Ama bazıları var ki çok şanslı. Bu şanslı olanlardan biri de şehitlerimizdir. Çünkü Allah Kur’an-ı Kerim’de şehitlerimiz için ’Allah yolunda öldürülenler için ölüler demeyin. Hayır, onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz’ buyuruyor. Bu güzel vatanımız ve şehitlerimize dua etmek için bir araya geldik. Efendimiz, şehitleri hiç unutmamış, unutulmasını da istememiştir. Şehitler ve şehitlerin geride bıraktığı evlatları, anneleri, babaları, çocuklar ve eşleri bizlere emanettir” dedi.

    Program, şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti okunmasıyla son buldu.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası