• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

BEYDİLLİ ORMAN MESİRE ALANI TAMAMLANIYOR

17/01/2024

BEYDİLLİ ORMAN MESİRE ALANI TAMAMLANIYOR

    Çivril Belediyesi’nin talepleri doğrultusunda Çivril’in Beydilli Mahallesi’ne yapılan orman mesire alanı inşaatı tamamlanıyor.

    Çivril’de orman mesire alanı yapılıyor. Çivril Belediyesi’nin girişimleri sonucunda Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan orman mesire alanı inşaatı tamamlanıyor. Türkiye’nin en güzel lavanta bahçelerinden biri olan Beydilli Lavanta Bahçesi’nin yanına inşa edilen orman mesire alanı 15 bin metrekare alan üzerine kuruluyor. Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan orman mesire alanında 33 adet kamelya, bir adet kır lokantası ve tuvaletler bulunuyor.

    Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural; “Türkiye’nin en güzel lavanta bahçelerinden bir olan Beydilli Lavanta Bahçemiz ile Ege Bölgemizin ikinci büyük dağı Akdağ’ın eteklerine bir orman mesire alanı kazandırıyoruz. Buraya bir de  kır lokantası inşa ediyoruz. Bunun yanında yapımı devam eden orman mesire alanında çocuk oyun parkları, tuvaletleri, kamelyaları, yer alacak. Lavanta bahçemizin hemen üstünde yer alan taş evlerden orman mesire alanının da içine inşa edeceğiz. Yolun hemen kenarına nilüfer parkı inşa etmiştik. Çivril’imize gelen ziyaretçilerin, turistlerin alışveriş etmeleri için nilüfer parkımıza satış noktaları inşa etmiştik. Çivril’i turizmin merkezi yapmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası