• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇİVRİL SEVDAMIZ VAR KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK

17/01/2024

ÇİVRİL SEVDAMIZ VAR KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK

    CHP belediye başkan adayı Kemal Aslan yaptığı değerlendirmede Çivril’in şeffaf ve adil belediyeciliğe yeniden kavuşacağını söyledi.

    Aday belirleme sürecinin ardından CHP belediye başkan adayı olarak adı açıklanan Kemal Aslan “Biz yola çıkarken Çivril sevdamız var demiştik. Bu sevda için ilk basamağı geçtik şimdi ikinci ve büyük sınavı vereceğiz. Çivril halkı ve seçmeni bizleri bu göreve layık gördüğü takdirde Çivril’de derman belediyeciliği yeniden başlayacak” dedi.

    Adaylık açıklamasının ardından ekibi ve CHP örgütü ile birlikte çalışmalarına ara vermeden başlayan Kemal Aslan gazetemizi ziyaret etti. Ziyaretinde yaptığı açıklamada “Bu yolculukta; kucaklayıcı, şeffaf, adil ve katılımcı bir yerel yönetim anlayışıyla kentimizi bir adım daha ileriye taşıyacak ve Çivril destanını birlikte yazacağız” ifadeleri kullandı.

    Siyaseti Çivril’e hizmet edebilmek için yaptığını belirten Aslan “Yola çıkarken Çivril sevdamız var demiştik. Adil bir yönetim, şeffaf bir belediye sözü vermiştik. Bunların hepsini Çivril’e olan sevdamızdan memleket aşkımız ile vaat etmiştik. Büyük bir onur ve sorumlulukla, kuruluşun ve kurtuluşun partisi, Cumhuriyet Halk Partimizin güçlü çatısı altında Çivril Belediye Başkan adayı olarak görevlendirildim. Bu önemli görevi şahsıma layık gören; başta genel başkanımız sayın Özgür Özel olmak üzere, genel başkan yardımcılarımıza, parti meclisi üyelerimize, omuz omuza yıllardır partimizin iktidarı için Çivril’imizde birlikte mücadele ettiğimiz emektar örgütümüze teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin ve partimizin 100’ncü yılında, biz Cumhuriyetin evlatlarına bugünleri yaşatan, bu onurlu görevleri üstlenebilecekleri çağdaş, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni miras bırakan ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarına şükranlarımı sunuyor, emanetlerine sahip çıkacağımızın sözünü veriyorum. Bu yolculukta; kucaklayıcı, şeffaf, adil ve katılımcı bir yerel yönetim anlayışıyla kentimizi bir adım daha ileriye taşıyacak ve birlikte Çivril’de destanını yazacağız” dedi. Değerlendirmesinde genç bir ekip kuracaklarını belirten Aslan “Çivril için genç ve dinamik bir ekip kuracağız. Çivril’in geleceğini bu genç ve dinamik ekiple birlikte ortak akılla şekillendireceğiz. Yenilenen ve değişen dünyada, Çivril’i gençlerin fikirleri ile yönetmeye talibiz. Deneyim ve tecrübelerimizi gençlerin fikir ve önerileri ile harmanlayıp Çivril için en doğru olanı yapma gayretindeyiz. Gittiğimiz mahalle ve bölgelerde gençler fikir ve politikalarımıza büyük destek veriyor. Gençlerin bizleri dinlemesi bizlere yeni fikirler sunması en önemlisi de yönetime katılmak istemeleri çok sevindirici.

    Siyasetin özünde deneyim ve olgunluk vardır. Deneyim ve olgunluk partinin içinde uzun zaman geçirmekle, seçim dönemlerinde uykusuz geçen gecelerle, sabahın ilk ışıkları ile yollara düşmekle kazanılıyor. Deneyim ve tecrübe olmadan gönüllere girilmiyor. Gönüllere giremeyen siyasetçinin seçimde başarı elde etmesi zor oluyor. Bunu gördük yaşadık tecrübe ettik. 31 Mart yerel seçimlerine giderken deneyimimiz en büyük gücümüz oldu. CHP’nin asırlık deneyimine ekibimizin deneyimini ekledik. Derman belediyeciliğinin anahtarı, deneyim ve gençlik olacak önümüzde sayılı gümler var kaybedecek zamanımız yok. Çivril için gece gündüz çalışacağız” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası