• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

KENDİ EVİMİZDE ÜÇ PUAN ALDIK

10/01/2024

KENDİ EVİMİZDE ÜÇ PUAN ALDIK

    Yeşil Çivril Belediye Spor ilk yarıyı 3 puanla kapattı. Galibiyeti soyunma odasında kutlayan yönetim ve futbolcular tatile mutlu girdi.

    Bölgesel Amatör Lig 5. Grup maçında İncirliova Belediye Spor ile karşılaşan Yeşil Çivril Belediye Spor net bir skorla galip geldi. İlk yarısı 1 – 0 biten maçın ikinci yarısında iki gol daha bulan Yeşil Çivril Belediye Spor üç puanının sahibi oldu.

    BAL 5’inci grupta mücadele eden Yeşil Çivril Belediye Spor ligin ilk yarısının son maçında İncirliova Belediye Spor’u ağırladı. Oyuna istekli başlayan Yeşil Çivril Belediye Spor maçın 30’uncu dakikasında Ulaş Tufan’ın ayağından bulduğu gol ile 1 – 0 öne geçti.  İlk yarıyı bu skorla tamamlayan Yeşil Çivril Belediye Spor soyunma odasına bu skorla gitti.

    Maçın iki yarısına istekli başlayan İncirliova Belediye Spor oldu. İkinci yarının 51’inci dakikasında Salim Arıkovan’ın ayağından bulduğu gol ile skoru 1 – 1 yapan İncirliova Belediye Spor, galibiyeti aradığı dakikalarda Ramazan Tarık Ergut’un attığı gol ile rakibi karşısında 2 – 1 yenik duruma düştü.

    2 – 1’den sonra oyunun kontrolünü eline alan Yeşil Çivril Belediye Spor 80’inci dakikada Oğulcan Kılınç’ın attığı gol ile maçın skorunu belirledi.

    Ligin ilk yarısının son maçında sahasında 3 puanı 3 – 1’lik galibiyet ile alan Yeşil Çivril Belediye Spor puanını 17 yaptı.

    Yeşil Çivril Belediye Spor ligin ikinci yarısının ilk maçında evinde Sarayköy Spor  ile karşılaşacak.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası