• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Ak Parti’nin Adayı Osman Zolan Oldu

10/01/2024

Ak Parti’nin Adayı Osman Zolan Oldu

    Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, İstanbul’da gerçekleşen aday tanıtım toplantısında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına partisinin adayı olarak Osman Zolan’ı açıkladı.

    Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde 11’i büyükşehir olmak üzere 25 kentte partisinin belediye başkan adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündeme ilişkin konuşmalarıyla başlayan programın devamında belediye başkan adayları birer birer sahneye çağrılarak kamuoyuna duyuruldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına ise mevcut belediye başkanı Osman Zolan tekrardan Ak Parti’nin adayı olarak resmen açıklandı.

    Osman Zolan’ın aday olarak açıklanmasının ardından Çivril’den de Osman Zolan için mesajlar yayınlanmaya başladı. Ak Parti Çivril İlçe Başkanı sosyal medya hesabından verdiği mesajda; “Denizli'nin hizmetkarı, aynı davada yürümekten onur ve gurur duyduğum, 7'den 70'e gönüllere taht kuran başkanımız sayın Osman Zolan 31 Mart 2024 seçimlerinde tekrardan büyükşehir belediye başkanı adayımızdır. Bu kutlu yolda başkanımıza başarılar diliyorum. Denizli'mizde kazanan Cumhur İttfakımız olacaktır. Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

    Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ise; “Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Aday Tanıtım Toplantımıza katıldık. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle  yeniden aday olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Osman Zolan'ı tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Türkiye yüzyılı şehirleri için hazırız kararlıyız!”


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası