• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

JANDARMANIN J’Sİ

10/01/2024

JANDARMANIN J’Sİ

    Alfabeyi öğrenen öğrenciler J harfi için jandarmadan yardım isteyince ders jandarma eşliğinde işlendi. Çivril’de minik öğrenciler “J” harfini jandarmanın yardımıyla öğrendi.

    Çivril Kadir Kameroğlu ilkokulunda öğrenim gören birinci sınıf öğrencilerine “J” harfi, jandarma ekiplerinin yardımıyla anlatıldı. Birinci sınıf öğretmeni öğrencilerine harfleri öğrettiği derste “J” harfine sıra gelince Çivril İlçe Jandarma Komutanlığından yardım istedi.

    Okula gelen Çivril İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler öğrencilerin dersine girerek J harfini öğrenmelerine yardım etti. Etkinlik ile ilgili olarak Çivril Kaymakamlığından yapılan bilgilendirmede “İlkokul 1. sınıf öğrencilerimizin alfabemizdeki “J” harfini jandarma ile pekiştirmesi amacıyla Çivril Milli Eğitim Müdürlüğünün talebi üzerine ilçe jandarma komutanlığı tarafından okullar ziyaret edilmiş ve ilkokulu 1. sınıf öğrencilerine ‘Jandarma Çocuk Dergisi’ dağıtılmıştır” ifadelerine yer verildi.

    Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan’da jandarma ekipleri ve sınıf öğretmenine teşekkür ederek, “Öğretmenimiz harfleri öğretirken farklı bir metot uygulamış ve hayatın içindeki argümanları derse dâhil etmek istemiş. Durumu okul idaresi vasıtasıyla ilçe jandarma komutanlığına ileterek jandarma ekiplerinden destek istemiş. Öğrencilerimiz hem “J” harfini öğrendi hem de jandarma ile tanıştı, unutamayacakları bir anı oldu. “Jandarmanın j’si” denildiğinde artık bu günü hatırlayacaklar” ifadelerini kullandı.

    Jandarma komutanlığa bağlı ekipler de öğrencilerle bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Minik öğrencilerimizi, ‘J’ harfini daha iyi öğrenmeleri için ziyaret ettik. Jandarma olarak sosyal sorumluluk faaliyetlere katılmayı önemsiyoruz. Böylece öğrencilerimize jandarmayı da tanıtmış oluyoruz” ifadeleri ile eğitimin ve öğrencilerin yanında olduklarını ifade ettiler.

    Dersin sonunda jandarma ekipleri, öğrencilerle dergi hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası