• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

CHP BİRLİK VE BERABELİK MESAJI VERDİ

10/01/2024

CHP BİRLİK VE BERABELİK MESAJI VERDİ

    İlçe başkanı ve belediye başkan aday adayları mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek yerel seçim çalışması yapıyor.

    CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Çivril İlçe Örgütü belediye başkan aday adaylarının tamamının katıldığı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe başkanı Bedri Ataş önderliğinde mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen aday adayları birlikte propaganda yapıyor.

    Yerel seçim çalışmalarının devam ettiği CHP Çivril Örgütü, aday adaylarının tamamının katıldığı mahalle ziyaretlerine başladı. İlk ziyaretlerini Irgıllı Mahallesine yapan ilçe başkanı Bedri Ataş ve belediye başkan aday adayları Kemal Aslan, Semih Dere ve Necdet Bardan, CHP’nin yerel seçim stratejileri hakkında bilgi verdi.

    Irgıllı programında konuşan ilçe başkanı Bedri Ataş, ziyaret ve çalışmaların artarak devam edeceğini belirterek “CHP belediye başkan aday adayı başvurusunun en fazla yapıldığı parti oldu. Dört başkan aday adayımız daha önceki süreçte bireysel olarak mahalle ziyaretleri yaptılar. Kendilerini tanıtıp yol haritaları hakkında bilgi verdiler. Bugün ilk defa Irgıllı Mahallemize hep birlikte geldik. Bir aday adayımız dışında bütün arkadaşlarımız ve belediye meclis üyesi adaylarımız burada. Bundan sonraki süreçte yerel seçim çalışmalarımız inşallah hep birlikte devam edecek” dedi.

    Başkan Bedri Ataş’ın konuşmasının ardından sırayla söz alan CHP belediye başkan aday adayları çalışmaları hakkında bilgi vererek vatandaşlardan gelen soruları cevapladı.

    Geniş bir katılım ile yapılan toplantıda Irgıllılı vatandaşların CHP heyetine büyük ilgi gösterdiği ve başkan aday adaylarına Çivril ile ilgili hedef ve mahalleye ilişkin sorunların çözümleri konusunda bilgi verdikleri görüldü.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası