• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ SERGİLEDİLER

05/01/2024

EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ SERGİLEDİLER

    Çivril Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) dönem sonu sergisi açtı.

    Çivril Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) tarafından düzenlenen dönem sonu kermesi, kaymakam Hasan Akbulut ve belediye başkanı Niyazi Vural'ın katılımıyla yapıldı. Kursiyerlerin yaptığı el emeği ürünlerin sergilendiği sergi, Çivril Belediye binası önünde açıldı.

    Çivril Kaymakamlığı tarafından 2023 yılında faaliyete geçirilen SODAM merkezinde 3’er aylık dönemler halinde verilen meslek edindirme kurslarını başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan 30 kursiyerin el emeği, göz nuru ürünleri, dönem sonu sergisinde katılımcıların beğenisine sunuldu.

    Çivril Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde (SYDV) açılan ve kadınların üreterek hem ülke ekonomisine hem de ev ekonomilerine katkı sağlamasına olanak sağlayan SODAM, Hamam mahallesinde Çivril Belediyesi tarafından yapılan kültür merkezinde eğitimlerine devam ediyor. Merkezde, kurslara katılan vatandaşlara verilen psiko-sosyal, sosyo-kültürel eğitimler ile mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlanması, istihdam edilebilirliklerinin artırılması, devlet-millet kaynaşmasının sağlanarak toplumsal huzur ve uyumun sağlanması hedefleniyor.

    Çivril Belediyesi önünde açılan SODAM sergisini Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, eşi İlke Akbulut, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ve protokol üyeleri ziyaret ederek eğitmen ve kursiyerlerden ürünler ve merkez çalışmaları hakkında bilgi aldı.

    Sergide SODAM kursiyerleri tarafından hazırlanan örgü, el işi Amugurimi, tel kırma, ahşap boyama ve takı ürünleri sergilendi. Çivril’li vatandaşlar sergiyi gün boyu ziyaret etme şansı yakaladı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası