• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul’dan Yeni Yıl Mesajı

05/01/2024

Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul’dan Yeni Yıl Mesajı

    Acısıyla, tatlısıyla, hüznüyle, sevinciyle, kötüsüyle, iyisiyle, kimi zaman umudun, kimi zaman umutsuzluğun öne geçtiği bir yılı geride bırakmaya hazırlandığımız 2024 yılını umutla karşılıyor, heyecanla kucaklıyoruz.

    Yeni yılda küskünlüklerin azaldığı, aziz ve asil milletimizin üzerinde hesap yapanların geçmiş yıllar da olduğu gibi  2024 yılında da milli bekamıza yönelik saldırılar azimle, sabırla, akılla, cesaretle ve milli dayanışmayla engelleneceğine yürekten inanıyorum. Türkiye' de  milli birlik ve kardeşlik bağlarının güçlenmesi dostları sevindirip, düşmanları çatlatacak boyutlara ulaşmıştır.

    Unutmayalım ki zalimler, hainler Türk düşmanları milli birliğimizi ve bin yıllık kardeşlik hukukumuzu asla bozamayacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın nice güzelliklere, nice başarılarla geçmesini, mutluluk, bereket ve sevinç dalgasının hepimizin hanesine  yerleştiği bir yıl olmasını Rabb'imizden niyaz ediyorum. Aziz ve asil milletimizin, Türk İslam aleminin yeni yılını hürmet, muhabbet ve içtenlikle kutluyorum.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası